No i dwa razy poszło:smiech3:
No i dwa razy poszło:smiech3:
No i nie szkodzi, było tak, że na dwa grille by wystarczyło:lol1:. Dostałam, między innymi, piękny bukiet, musiałam pdp pozwolić podotykać, o kolorach i rodzajach kwiatów opowiedzieć, jak już zapoznała się z nim,stwierdziła, że dzieci dobrze wybrały?
Babcia była w świetnym humorze, popijała sangrię i wyjadała z niej owoce, spróbowała anyżowego, hiszpańskiego likieru a nawet drinka Cuba libra, chyba tak to się nazywa :lol1:. Cieszyła mnie Jej "gutalauna " i to,że wszyscy zgodnie stwierdzili, że w tak dobrym nastroju, w jakim jest ostatnie tygodnie, dawno Jej nie widzieli. Coś tutaj chyba jednak robię, chociaż "nie ma co robić "?.
Są osoby z wrodzoną emoatią i ogromnym serduchem:serce:Dobra robota :super: Mój PDP już przy śniadaniu, pierwszy raz tak późno wstał...ale widocznie organizm tak chciał :-)
Witam. :chaplin: Za oknem słoneczko już świeci . Leżę jeszcze w łóżku a moje kochanie? pochrapuje, że słuchawki zaraz założę :smiech3:
Maluda śpiewa " Ta ostatnia niedziela.... " i za tydzień będzie budzić się koło swojego Piotra. :oczko::dobranoc2:
Ja dzis po obiadku relax nad stawem, na lezaczku bo słoneczka muszę złapać jeszcze przed operacją.
Wszystkim życzę spokojnego dnia i jak najmniej pracy bo to niedziela jest w końcu.
Milego poniedziałku i całego tygodnia.Dzisiaj zakupy z Seniorem,a potem dalsze sortowanie rzeczy pod kątem -przydadza mi się czy nie?! Jeszcze mała godzinka leniuchowania a potem dzień świra.Spokojnego, bezstresowego poniedziałku Wszystkim ???☘️
Ale doceniam to, że seniorzy chcą segregować rzeczy bo w niektórych domach to by muzeum otworzył takie składowisko.
A w temacie.
Dzień dobry. :chaplin: Zaraz wstajemy i moje kochanie? odwozi mnie do szpitala. Wam spokojnego dnia i całego tygodnia. Trzyma się.. :aniolki:
Ps. Odezwę się potem. :placze2:
Witam,ja już na nogach.Pije kawę i czekam na córkę PDP.Jedzie z Berno.OK.8godz.wsiadam na rower I jadę do sąsiedniej miejscowości na pociąg. Miłego dnia życzę nam Wszystkim :-):kwiatek dla ciebie2:
Ale doceniam to, że seniorzy chcą segregować rzeczy bo w niektórych domach to by muzeum otworzył takie składowisko.
A w temacie.
Dzień dobry. :chaplin: Zaraz wstajemy i moje kochanie? odwozi mnie do szpitala. Wam spokojnego dnia i całego tygodnia. Trzyma się.. :aniolki:
A w temacie.