11 lipca 2022 21:30 / 5 osobom podoba się ten post
Mnie cieszy to, że franio podskoczył, co wykorzystałam. Pasuje, bo akurat upgradujemy fotowoltaike do 10 tki. Szóstka przy zaadoptowanym piętrze na strychu by ledwo dychała . Z nią i my razem, bo ceny prądu już mają zostać uwolnione na jesieni. Gadał tak spec z enei to chyba wiedział co mówi. Ale dziwi mnie to że na to że SNB podniósł stopy procentowe jeszcze EBC nie zareagował . A w sumie już powinien.
Witam po weekendzie. W sobotę grupą pojechalismy na łazęgowanie górskie i kręciliśmy się po stokach koło Alpnach. Krówka nam się dała sfotografować, ale chyba na kocyku opalała się w opakowaniu, bo na buziuni tylko ciemniejsza. Pewnie ją tylko wystawiała do słonca. Ponadto ukazała nam się szarotka alpejska .Za tydzien przy dobrej pogodzie planujemy odwiedzić Glarus.
Wczorajsza "impreza" z jednej z badenskich restauracji była całkiem całkiem. Pojadło się , pogadało , choć towarzystwo sporo starsze ode mnie. Najmłodsi panowie w wieku playoff, czyli tak pod 60 tkę mniej więcej. Ale to nic, grunt, że dziadek zadowolony, a wożenie go i bywanie to częśc moich obowiązków :)
Spokojnego wieczoru :)