Powitajki przy kawie 70

05 lipca 2022 06:37 / 1 osobie podoba się ten post
creyzy

witam Was póznym wieczorem ja już spakowana jutro kierunek dom i teraz się żegnam bo jutro nie będie czasu dziękuje wszystkim za dobre towarzystwo i do następnego popisania :aniolki:

Szczęśliwej podróży 
05 lipca 2022 06:43 / 4 osobom podoba się ten post
Hej ! Witam w ten piękny słoneczny dzień.Temp.25 stopni więc  można  normalnie funkcjonować. Trzymajcie się ciepło 
05 lipca 2022 07:35 / 3 osobom podoba się ten post
Heloł :) Zaprzeczam wszelkim pogłoskom, jakobym miała przesiedzieć niedzielę z Pdp w kukurydzy, bo wtedy bym śpiewała "zielono mi " 
Nie było wyskoku gdzies dalej, ale podziwianie uroków Aargau-Lenzburg, Hallwil. Dziadek lubi "przewodniczyć", opowiadać, a i na miejscu jest blisko, zeby klapnąc i cos zjeść, więc wypad był udany i opiekunka zadowolniona, bo lubi historyczne ( nie histeryczne) sprawy  Poza tym mam na tym miejscu dużo czasu na  co też czynię :)
Spokojnego , pogodnego dnia :) 
05 lipca 2022 07:36 / 1 osobie podoba się ten post
Damessa

Bylam sprawdzić  kukurydzę...jest dobrze:-)

Tzn, kolby obrodziły? 
05 lipca 2022 07:37 / 1 osobie podoba się ten post
creyzy

witam Was póznym wieczorem ja już spakowana jutro kierunek dom i teraz się żegnam bo jutro nie będie czasu dziękuje wszystkim za dobre towarzystwo i do następnego popisania :aniolki:

Szczęsliwej podróży :) 
05 lipca 2022 07:38 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Tzn, kolby obrodziły? :-)

Wyjątkowo  dorodne
05 lipca 2022 08:12 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Hej ! Witam w ten piękny słoneczny dzień.Temp.25 stopni więc  można  normalnie funkcjonować. Trzymajcie się ciepło :-)

Już okna otwarte na całą szerokość, piękny dniu przybywaj, zapraszam bardzo . I dzień dobry bardzo.
Dużo spokoju,czasu dla siebie a mimo to,czuję się zmęczona i obroty zwolniłam. Nie wiem,może to upały, a może to,że niby "mało roboty ",to jednak pracować trzeba i ta rutyna, codziennie to samo, też zmęczyć potrafi. 
Nastrój Podopiecznej spada, czeka mnie  tydzień, w którym wymagać będzie więcej  "adoracji ",mojej obecności znaczy się. Kiedy się denerwuje czy czeka Ją coś  nowego, traci orientację przestrzenną. A niepokoi się, bo za tydzień zmiana i znów nowa,obca osoba w domu. Cóż, nie pozostaje mi nic innego, jak poszukać w sobie jeszcze większych pokładów cierpliwości. Mam nadzieję że uda mi się jeszcze je w sobie odnaleźć i uspokajająco wpływać na Podopieczną. Bywa,że  to najcięższa praca i potrafi zmęczyć. 
Dobrego dnia życzę 
05 lipca 2022 08:30 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

No weeeśśś, przecież my jeszcze przed letnim urlopem a Ty już zimę wieszczysz :-)

Może i masz rację, nie powinnam :) 
05 lipca 2022 08:56 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 
05 lipca 2022 10:01 / 4 osobom podoba się ten post

Moje śniadanko.... Kakao i parówka w cieście francuskim... A co sobie tam będę załować, by śniadanko zjeść w mieście 

Witam w ten piękny dzień 
Podopieczny na fizjoterapii przez godzinkę, a ja sobie odpoczywam. Potem spacer do domu i ciąg dalszy planowych obowiązków. 
30 lipca wyjeżdżam w bliskie okolice Bielefeld. Miesiąc pracy, tydzień w domu i z powrotem tutaj. Tak uzgodnione. Ale wiadomo, jak to w życiu bywa. Nieraz wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie.
Miłego dnia
05 lipca 2022 10:07 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Moje śniadanko.... Kakao i parówka w cieście francuskim... A co sobie tam będę załować, by śniadanko zjeść w mieście :smiech3:

Witam w ten piękny dzień :chaplin:
Podopieczny na fizjoterapii przez godzinkę, a ja sobie odpoczywam. Potem spacer do domu i ciąg dalszy planowych obowiązków. 
30 lipca wyjeżdżam w bliskie okolice Bielefeld. Miesiąc pracy, tydzień w domu i z powrotem tutaj. Tak uzgodnione. Ale wiadomo, jak to w życiu bywa. Nieraz wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie.
Miłego dnia:buziaki1:

A już  wychodzę  w pola,na godzinę 
05 lipca 2022 10:57 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Moje śniadanko.... Kakao i parówka w cieście francuskim... A co sobie tam będę załować, by śniadanko zjeść w mieście :smiech3:

Witam w ten piękny dzień :chaplin:
Miłego dnia:buziaki1:

Śniadanko na mieście, uhm, to lubię 
Już się nie mogę doczekać, kiedy będę mogła wybrać się na nie na olsztynską Starówkę 
05 lipca 2022 16:31 / 3 osobom podoba się ten post
Witam z drogi opiekunkowo i dziękuję wszystkim taki mam zamiar odpoczywać ile wlezie

05 lipca 2022 16:51 / 1 osobie podoba się ten post
creyzy

Witam z drogi opiekunkowo i dziękuję wszystkim taki mam zamiar odpoczywać ile wlezie

05 lipca 2022 18:08 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

Wyjątkowo  dorodne:-):-)

No jak pasują to ok :)