Powitajki przy kawie 69

03 kwietnia 2022 13:13 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

W zeszłym miesiącu udało mi się sprzedać po 4,98 - więc chyba warto poświęcić kilka minut na zalogowanie i na sprawdzenie.:inspektor:
A pozatym można tam wymieniać euro po średniej cenie, jak się ma zdobyte punkty na koncie:
"

Program Punktowy

Nasz program punktowy daje Ci szansę wymieniania waluty po super korzystnym kursie – sprzedajesz i kupujesz bez spreadu, po kursie średnim! Każdy zdobyty punkt jest ważny przez 3 miesiące od jego uzyskania. Więcej o Programie Punktowym"

Pewnie że warto ?
Dzięki za info, nigdy nie korzystałam z tej usługi ?
03 kwietnia 2022 15:37 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Jak założysz tam konto to na powitanie dostaniesz 1000 pkt. na wymianę po średnim kursie. I tyle euroków będziesz mógł wymienić po takim kursie. Jak będziesz chciał więcej wiedzieć to :telefon1:

Doczytałam,że  możesz też kogoś polecić ,mnie np 
Mówię poważnie, mogę się z Twojego polecenia zarejestrować, czemu miałabyś na tym nie skorzystać?

03 kwietnia 2022 17:03 / 7 osobom podoba się ten post
Witam. Przyleciał.  Wiosna będzie. 
03 kwietnia 2022 17:52 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Doczytałam,że  możesz też kogoś polecić ,mnie np :-)
Mówię poważnie, mogę się z Twojego polecenia zarejestrować, czemu miałabyś na tym nie skorzystać?

03 kwietnia 2022 18:12 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Zarejestruj się z tego linka:
https://internetowykantor.pl/?refererCode=CXW3HKJGB2https://internetowykantor.pl/?refererCode=CXW3HKJGB2

I to będzie tak,że Ty mnie polecasz?
03 kwietnia 2022 18:19 / 5 osobom podoba się ten post
Witam  wieczorową porą Wróciłam do PDP,po 2 dniachWracam do rzeczywistości. Pozdrawiam 
03 kwietnia 2022 18:38 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Sama musisz się zajestrować. Przygotuj sobie wcześniej numery kont, polskie i walutowe ?
03 kwietnia 2022 18:38 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Witam  wieczorową porą :chaplin:Wróciłam do PDP,po 2 dniach:-)Wracam do rzeczywistości. Pozdrawiam :najlepszego3:

03 kwietnia 2022 18:46 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Jak się zarejestrujesz i przeprowadzisz transakcję, to skorzystam i ja, a Ty będziesz mogła wystawić opinię za transakcję na Opineo, i wtedy znowu dostaniesz punkty, aby wymieniać po średnim kursie ( ale tylko raz na dwa tygodnie Twoja opinia jest premiowana) Wszystko jest opisne w tym programie punktowym. Jak czegoś nie zrozumiesz to telefon do przyjaciela - chętnie wyjaśnię
Ja już trochę tam skorzystałam:
"
Statystyki transakcji

Liczba zrealizowanych transakcji: 142
Wartość transakcji: 77937,36 PLN
Suma oszczędności: około 2365,11 PLN"

03 kwietnia 2022 19:25 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Sama musisz się zajestrować. Przygotuj sobie wcześniej numery kont, polskie i walutowe ?

Luke,ja to wszystko wiem ,jest wyraźnie opisane w linku podanym przez Malgi. Chciałam się tylko dowiedzieć, skąd w  tym kantorze będą wiedzieli, że znalazłam się tam z polecenia Malgi. Osoba polecająca też zyskuje na transakcjach wykonanych przez osobę poleconą, dlaczego miałaby na mnie jakichś tam punktów nie zarobić ?
Ale dzięki serdeczne za podpowiedź 
04 kwietnia 2022 06:45 / 6 osobom podoba się ten post
Witam poniedziałkowo
Miłego dnia i całego nowego tygodnia
04 kwietnia 2022 07:21 / 6 osobom podoba się ten post
Witam w poniedziałek 
Wszystkim życzę miłego dnia i tygodnia 
04 kwietnia 2022 07:46 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo Spokojnego dnia życzę  
04 kwietnia 2022 08:24 / 6 osobom podoba się ten post
Dzien dobry w nowym tygodniu 
04 kwietnia 2022 09:41 / 5 osobom podoba się ten post