Powitajki przy kawie 69

03 kwietnia 2022 07:01 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

A od kiedy jest w ING lepszy kurs ? To ile tam dziś było?

W piątek było 4,6318 zł, po takiej cenie przelałem euro na zł. Z pewnością, gdy się ma większą gotówkę w kieszeni, to zawsze korzystniejszy kurs można utargować w kantorze. U nas wtedy w kantorze było 4,55. Nie wiem, jak u Ciebie. Dużym plusem jest to, że odpadają nam wizyty w okienku kasowym w banku i opłaty robione na poczcie. Tu wszystko robimy w bankowości elektronicznej, w domu. Nie wiem, jak jest w innych bankach ?
03 kwietnia 2022 07:03 / 5 osobom podoba się ten post
Witam w pogodny, niedzielny poranek  i życzę miłego dnia 
03 kwietnia 2022 07:10 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

W piątek było 4,6318 zł, po takiej cenie przelałem euro na zł. Z pewnością, gdy się ma większą gotówkę w kieszeni, to zawsze korzystniejszy kurs można utargować w kantorze. U nas wtedy w kantorze było 4,55. Nie wiem, jak u Ciebie. Dużym plusem jest to, że odpadają nam wizyty w okienku kasowym w banku i opłaty robione na poczcie. Tu wszystko robimy w bankowości elektronicznej, w domu. Nie wiem, jak jest w innych bankach ?

W internetowym kantorze zawsze mam wyższy kurs  https://internetowykantor.pl/?refererCode=CXW3HKJGB2
03 kwietnia 2022 07:35 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

W internetowym kantorze zawsze mam wyższy kurs  https://internetowykantor.pl/?refererCode=CXW3HKJGB2

Ale tu i tak wychodzi 4,6216
03 kwietnia 2022 07:59 / 4 osobom podoba się ten post
Kasa, kasa, wieczorem i od rana 
Miała rację Maryla śpiewając " to co się w życiu liczy, to się nazywa kasa"
Dzień dobry w niedzielny poranek 
Słońce świeci a wstawać jak mi się nie chciało, tak dalej się nie chce. Babcia do późna się kręciła, było Jej zimno,do pierwszej w nocy wstawała kilka razy .
Nie muszę do Niej wstawać, ale skoro słyszałam, to schodziłam na dół, żeby sama przy mikrofalówce nie majstrowała, podgrzewając poduszkę z gorczycy czy czegoś tam. Oglądałam serial więc i tak nie spałam. A później to już nie wiem, zasnęłam i nic więcej nie pamiętam ?
Pogodnej niedzieli życzę 

03 kwietnia 2022 08:03 / 4 osobom podoba się ten post
Cześć i czołem.
Pogoda niefajna, więc zero spaceru .Pozdrawiam i życzę fajnego dnia 
03 kwietnia 2022 08:55 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Ale tu i tak wychodzi 4,6216:-)

W piątek był 4, 65
03 kwietnia 2022 09:13 / 3 osobom podoba się ten post
Naprawdę codziennie sprawdzacie kursy walut?
03 kwietnia 2022 09:17 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo udanej niedzieli  u mnie zimno ale ☀️ ocno swieci
03 kwietnia 2022 11:24 / 1 osobie podoba się ten post
Serwus Słonka!

Pogoda rześka, miejscami, przed wschodem do -8°C, śniegu do 30 cm(miejscami nawiało do metra), niebo błękitne, wiatr słaby, teraz -1°C.
Po obiedzie łańcuchy na napędowe i hajda w las!
Kuligu nie było, to chociaż kiełbasa z zimną wódeczką zagosci na ognisku. Bigosu i karku też nie braknie. Sernik wiedeński do kawy.
I po kusztyczku za zdrowie!!!
Pozdrawiam z leśnej głuszy.
Bedzie para z nozdrzy BUCH!!!
" te od lasa a tamte w las, goń te baby, goń!".
Chi ch, cha cha, hejże, hola...
Ścian na szczęście brak.
03 kwietnia 2022 12:33 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Obecny kurs dla Twojej wymiany:
4,6366

03 kwietnia 2022 12:36 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Naprawdę codziennie sprawdzacie kursy walut?

W zeszłym miesiącu udało mi się sprzedać po 4,98 - więc chyba warto poświęcić kilka minut na zalogowanie i na sprawdzenie.
A pozatym można tam wymieniać euro po średniej cenie, jak się ma zdobyte punkty na koncie:
"

Program Punktowy

Nasz program punktowy daje Ci szansę wymieniania waluty po super korzystnym kursie – sprzedajesz i kupujesz bez spreadu, po kursie średnim! Każdy zdobyty punkt jest ważny przez 3 miesiące od jego uzyskania. Więcej o Programie Punktowym"

03 kwietnia 2022 12:43 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

A w Twoim ING: 4,4812 kurs kupna

https://www.ing.pl/kursy-walut
03 kwietnia 2022 12:47 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

A w Twoim ING: 4,4812 kurs kupna

https://www.ing.pl/kursy-walut

A spróbuję, jak to działa. Ze swoich zaskórników dychę przeleję. 
03 kwietnia 2022 12:50 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

A spróbuję, jak to działa. Ze swoich zaskórników dychę przeleję. :-)

Jak założysz tam konto to na powitanie dostaniesz 1000 pkt. na wymianę po średnim kursie. I tyle euroków będziesz mógł wymienić po takim kursie. Jak będziesz chciał więcej wiedzieć to