Powitajki przy kawie 69

02 kwietnia 2022 14:57 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Fajnie, że wypowiedziałyście się w tej kwestii :-):super:
Kontynuując moją Magię nagości, wieczorem odsłonię dolne części ciała tych Panów
???
:ucieka:

No co Ty, Luke, nie rób tego 
Magia zniknie 
02 kwietnia 2022 15:59 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

No co Ty, Luke, nie rób tego 
Magia zniknie :smiech3:

Magia zniknie, a pozostanie goła prawda 
Dzień dobry 
Wspólne gotowanie z mężem to zdecydowanie nie dla mnie 
Dzisiaj późny obiad był, bo trochę spraw mieliśmy do załatwienia, zakup farb, który miał nam zająć minutkę niespodziewanie przedłużył się i jak już miałam wyjść ze sklepu, to nastąpił przełom i zakup został sfinalizowany ?
Miłego sobotniego popołudnia dla wszystkich
Ps
Wybrałam numer 3 ?
Mężczyzna ma być męski
Wiem, że mam dobry gust ?
02 kwietnia 2022 17:44 / 4 osobom podoba się ten post
Mój to 4;, opis chyba się zgadza
02 kwietnia 2022 21:01 / 4 osobom podoba się ten post
Witam wieczorową porą 
Dzisiaj "weszłam "do swojego banku, niektóre opłaty porobić. Zdziwiłam się bardzo, bo kasy przybyło, a nie spodziewałam się żadnych przelewów w ostatnich dniach. Jeszcze bardziej się zdziwiłam, kiedy okazało się, że 1 kwietnia już był przelew, na konto walutowe, wynagrodzenia za marzec . No tak szybka, to ,jak dotąd, żadna firma się nie okazała. Mam nadzieję że to nie Prima aprilis i nie cofną tego przelewu 
W umowie mam, że pieniądze będą na koncie do 15-tego,a jak w euro to nawet mały poślizg może być. A tu taka niespodzianka. Chyba wystawię firmie dobrą opinię w odpowiednim miejscu. 
Też tak macie, pracujący z agencją na "V"? Czy tak dla zachęty się postarali, bo ja z nimi pierwszy raz?
02 kwietnia 2022 21:13 / 3 osobom podoba się ten post
Gusiu, zawsze tak jest. W maju to chyba 2go będzie, w poniedziałek 

Ba, cofną, na moje konto 
02 kwietnia 2022 21:17 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Gusiu, zawsze tak jest. W maju to chyba 2go będzie, w poniedziałek :-)

Ba, cofną, na moje konto :smiech3:

Naprawdę? To oni tak dają i zabierają?
02 kwietnia 2022 21:27 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Naprawdę? To oni tak dają i zabierają?:zaskoczenie1::smiech3:

Chciałbym cudzą kasę, co? 
Wczoraj zapomniałem już się Ciebie spytać, czy dostałaś przelew.
Ja swoją kasę z walutowego na złotówkowe przelałem,a Agnieszka jutro przelewy porobi. Wymieniam po fajnym kursie w ING. Mamy taki kantorek. Nie muszę wybierać w banku i w kantorze sprzedawać. 
02 kwietnia 2022 21:47 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Chciałbym cudzą kasę, co? :smiech3:
Wczoraj zapomniałem już się Ciebie spytać, czy dostałaś przelew.
Ja swoją kasę z walutowego na złotówkowe przelałem,a Agnieszka jutro przelewy porobi. Wymieniam po fajnym kursie w ING. Mamy taki kantorek. Nie muszę wybierać w banku i w kantorze sprzedawać. 

Ja zawsze, kiedy potrzebuję, wybieram euro i sprzedaję w kantorze. Też mogę przelać od razu na konto złotówkowe,ale kazdy bank przelicza po niższym kursie niż kantor. 
02 kwietnia 2022 22:00 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ja zawsze, kiedy potrzebuję, wybieram euro i sprzedaję w kantorze. Też mogę przelać od razu na konto złotówkowe,ale kazdy bank przelicza po niższym kursie niż kantor. 

Możliwe, ale akurat w ING jest inaczej. Tu mam korzystniejszy kurs niż w kantorze, dlatego takie operacje robię cały czas.  
02 kwietnia 2022 22:16 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Możliwe, ale akurat w ING jest inaczej. Tu mam korzystniejszy kurs niż w kantorze, dlatego takie operacje robię cały czas. :-) 

?
02 kwietnia 2022 22:46 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Witam wieczorową porą :-)
Dzisiaj "weszłam "do swojego banku, niektóre opłaty porobić. Zdziwiłam się bardzo, bo kasy przybyło, a nie spodziewałam się żadnych przelewów w ostatnich dniach. Jeszcze bardziej się zdziwiłam, kiedy okazało się, że 1 kwietnia już był przelew, na konto walutowe, wynagrodzenia za marzec :zaskoczenie1:. No tak szybka, to ,jak dotąd, żadna firma się nie okazała. Mam nadzieję że to nie Prima aprilis i nie cofną tego przelewu :smiech3:
W umowie mam, że pieniądze będą na koncie do 15-tego,a jak w euro to nawet mały poślizg może być. A tu taka niespodzianka. Chyba wystawię firmie dobrą opinię w odpowiednim miejscu. 
Też tak macie, pracujący z agencją na "V"? Czy tak dla zachęty się postarali, bo ja z nimi pierwszy raz?

Chyba już pewnej p.B klarowałam jak to wygląda w V.ale Pani mnie chyba nie słuchała z uwagąalbo nie wierzyła że tak może być ?
02 kwietnia 2022 22:48 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Możliwe, ale akurat w ING jest inaczej. Tu mam korzystniejszy kurs niż w kantorze, dlatego takie operacje robię cały czas. :-) 

A od kiedy jest w ING lepszy kurs ? To ile tam dziś było?
02 kwietnia 2022 22:50 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Też tak robię bo mnie pani w kantorze lubi ?
02 kwietnia 2022 23:51 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Chyba już pewnej p.B klarowałam jak to wygląda w V.ale Pani mnie chyba nie słuchała z uwagą:hihi:albo nie wierzyła że tak może być ?

Słuchała, słyszała, że będzie zaskoczona, ale nie wyklarowała mi pewna p.M,że to może być 1 dzień miesiąca 
B.jak niewierny Tomasz, uwierzy jak pomaca 
03 kwietnia 2022 06:35 / 4 osobom podoba się ten post
Witam niedzielne że srajtka.
Wczoraj wieczorem nie umiałam tutaj wejść z lapka, więc najpierw spróbowałam w srajtku.
Ja dziś śpiewam: Ta ostatnia niedzielaaaaa
Miłej, bezstresowej niedzieli wszystkim życzę