Fajnie, że wypowiedziałyście się w tej kwestii :-):super:
Kontynuując moją Magię nagości, wieczorem odsłonię dolne części ciała tych Panów
???
:ucieka:
Fajnie, że wypowiedziałyście się w tej kwestii :-):super:
Kontynuując moją Magię nagości, wieczorem odsłonię dolne części ciała tych Panów
???
:ucieka:
No co Ty, Luke, nie rób tego
Magia zniknie :smiech3:
Gusiu, zawsze tak jest. W maju to chyba 2go będzie, w poniedziałek :-)
Ba, cofną, na moje konto :smiech3:
Naprawdę? To oni tak dają i zabierają?:zaskoczenie1::smiech3:
Chciałbym cudzą kasę, co? :smiech3:
Wczoraj zapomniałem już się Ciebie spytać, czy dostałaś przelew.
Ja swoją kasę z walutowego na złotówkowe przelałem,a Agnieszka jutro przelewy porobi. Wymieniam po fajnym kursie w ING. Mamy taki kantorek. Nie muszę wybierać w banku i w kantorze sprzedawać.
Ja zawsze, kiedy potrzebuję, wybieram euro i sprzedaję w kantorze. Też mogę przelać od razu na konto złotówkowe,ale kazdy bank przelicza po niższym kursie niż kantor.
Możliwe, ale akurat w ING jest inaczej. Tu mam korzystniejszy kurs niż w kantorze, dlatego takie operacje robię cały czas. :-)
Witam wieczorową porą :-)
Dzisiaj "weszłam "do swojego banku, niektóre opłaty porobić. Zdziwiłam się bardzo, bo kasy przybyło, a nie spodziewałam się żadnych przelewów w ostatnich dniach. Jeszcze bardziej się zdziwiłam, kiedy okazało się, że 1 kwietnia już był przelew, na konto walutowe, wynagrodzenia za marzec :zaskoczenie1:. No tak szybka, to ,jak dotąd, żadna firma się nie okazała. Mam nadzieję że to nie Prima aprilis i nie cofną tego przelewu :smiech3:
W umowie mam, że pieniądze będą na koncie do 15-tego,a jak w euro to nawet mały poślizg może być. A tu taka niespodzianka. Chyba wystawię firmie dobrą opinię w odpowiednim miejscu.
Też tak macie, pracujący z agencją na "V"? Czy tak dla zachęty się postarali, bo ja z nimi pierwszy raz?
Możliwe, ale akurat w ING jest inaczej. Tu mam korzystniejszy kurs niż w kantorze, dlatego takie operacje robię cały czas. :-)
Ja zawsze, kiedy potrzebuję, wybieram euro i sprzedaję w kantorze. Też mogę przelać od razu na konto złotówkowe,ale kazdy bank przelicza po niższym kursie niż kantor.
Chyba już pewnej p.B klarowałam jak to wygląda w V.ale Pani mnie chyba nie słuchała z uwagą:hihi:albo nie wierzyła że tak może być ?