No na taką ofertę to ja bym się nie zgodziła. Najpierw niech sobie sami pojadą i sprawdzą warunki, jak nie będą ZADOWALAJĄCE to co? wynajmą ci hotel?
No na taką ofertę to ja bym się nie zgodziła. Najpierw niech sobie sami pojadą i sprawdzą warunki, jak nie będą ZADOWALAJĄCE to co? wynajmą ci hotel?
hmmmm a ja nie wiem między jakie,,bajki,, to włożyć.Wyobrażcie sobie dzwoni do mnie Pan z ofertą gdzieś tam.Ok warunki i obowiązki nie bardzo zorientowany dalej pytam się gdzie jechać to on do mnie ,że do Berlina a stamtąd odbiorą mnie polska i niemiecki koordynator i zawiozą mnie autem 630 km bo.....muszą sprawdzić jakie tam mam mieć warunki pracy i mieszkaniowe.Padam z zachwytu...
Trzeba było powiedziec ,ze Prima Aprilis był 1-go kwietnia.
Zawsze staramy się aby proces rekrutacji w naszej firmie był sprawny i przyjemny. 1. Przedstawiamy zainteresowanej osobie ofertę pracy. 2. Weryfikujemy doświadczenie oraz znajmość języka. 3. Przedstawiamy warunki zadtrudnienia oraz odpowiadamy na wszystkie pytania wedle możliwości. 4. Organizujemy dojazd do miejsca pracy oraz powrót do domu po zakończeniu zlecenia. W trakcie zlecenia jesteśmy w stałym kontakcie z naszymi klientami i służymu pomocą na wielu płaszczyznach :) Dbamy o to aby nasi wspópracownicy zawsze docierali bezpiecznie na miejsce.
Bez komentarza... Moderator
Psia kostka,konto usuniete i nie ma tez ogloszenia tej firmy,a chcialam aplikowac bo termin mi pasował...:(
Kochana, nie chcę się wymądrzać, ale szybkie wpisanie hasła w google powinno rozwiązać problem. :D
Kochana zaraz coś napiszę na temat Twoich pozostałych kont. Moderator
Aha,no to dzięki.
Tak czulam ze M.nie bez powodu usunął.
Kochana, nie chcę się wymądrzać, ale szybkie wpisanie hasła w google powinno rozwiązać problem. :D
Kochana zaraz coś napiszę na temat Twoich pozostałych kont. Moderator
Modzio, a ja się zapytowywuję dlaczego nigdy do mnie nie piszesz Kochana ?
Ja mam takie pytanie od dziewczyn bardziej doświadczonych z rekrutacją z agencjami. Tzn. ile mniej więcej czasu trzeba czekać na emaila zwrotnego? Porozsyłałam już troszkę aplikacji do przeróżnych agencji (Mam znikome doświadczenie, a właściwie żadne, dlatego będę szczęśliwa, jeśli którakolwiek agencja się odezwie). Ale jestem niecierpliwa szczerze mówiąc i niepokokoję się, że to tak długo trwa:( Macie jakieś doświadczenia?