Widać, nie zasłużyłaś:):):)Mietłą go!Mietłą!!!!!:):):):):)
Widać, nie zasłużyłaś:):):)Mietłą go!Mietłą!!!!!:):):):):)
kasiu, a tak dla ścislości to ile razy tą mietłą ???
Witam, przyznam się na wstępie ze od dłuższego czasu śledze wasze wpisy i przeżycia oraz problemy. Nosze się z zamiarem wyjazdu jako opiekunka ,staram się uczyć języka niemieckiego ,w jedne firme odrzuciłam oferte ,osoba obłożnie leżąca, druga oferta -rodzina mnie odrzuciła bo jestem osobą palącą papierosy i dodam że znam podstawy języka ale czym więcej staram się uczyć tym mniej wiem. Zastanawiam się czy dam rade ,może znacie jakiś wypróbowany sposób nauki ,macie duże doświadczenie. przy ostatniej weryfikacji telefonicznej pustka w głowie chyba z nerwów .Proszę może cos doradzicie,pozdrawiam
Dziękuje za wasze porady, wysłałam kilka zgloszeń i będę czekac na odzew i oczywiście będę dalej wkuwać jezyk ,dzięki i mam nadzieje że mi się uda ,pozdrawiam
Dziękuje za wasze porady, wysłałam kilka zgloszeń i będę czekac na odzew i oczywiście będę dalej wkuwać jezyk ,dzięki i mam nadzieje że mi się uda ,pozdrawiam
witam dziewczyny :)a ja wlasnie sie zastanawiam nad wyjazdem ale powiem wam ze jakos sie boje tego sprawdzianu telefonicznego napiszcie prosze jak to wyglada o ile mozna :)dziekuje
witam dziewczyny :)a ja wlasnie sie zastanawiam nad wyjazdem ale powiem wam ze jakos sie boje tego sprawdzianu telefonicznego napiszcie prosze jak to wyglada o ile mozna :)dziekuje
Maszeruj do regulaminu forum! Moderator
A nie łaska napisać o tym w temacie dotyczącym tejże firmy? Moderator
Maszeruj do regulaminu forum! Moderator