Bashia nie masz sie co zniechecac.Powiem ci troche na moim przykladzie.Zaczelam wyjezdzac z tej firmy w ubieglym roku (czego absolutnie nie zaluje)ale do rzeczy,otoz mnie 4razy odrzucily rodziny niemieckie bo tez za slaby jezyk,brak doswiadczenia mowie o doswiadczeniu wpracy po niemieckiej stronie,brak referencji itd.......ale w koncu w grudniu zgodzilam sie jechac na zastepstwo i jezdze do tej pory.Wypracowalam sobie dobre referencje i jestem po raz 2 u tej samej rodziny.Czekalam na wyjazd okolo 3tygodni,ale to nie byla wina firmy tylko niemieckich rodzin niestety to oni maja ostatnie slowo,poniewaz to oni placa pieniazki,a z tego co wiem to zawsze maja do wyboru 2 albo nawet 3 opiekunki.Dzisiaj z perspektywy czasu,wiem ze dobrze zrobilam czekajac na oferte z tej firmy,z innej rownoczesnie tez proponowano mi wyjazd ale oczywiscie za sporo (jak dla mnie )mniejsze pieniadze.Dlatego Bashia decyzja i wybor nalezy do ciebie,ja ci zycze jak najbardziej powodzenia,pozdrawiam.Acha ja tez nie jestem adwokatem Aterimy,zeby nie bylo niedomowien.