Powitajki przy kawie 68

11 grudnia 2021 18:08 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

To masz tam teraz urwanie wentyla, współczuję serdecznie ,liczę z Tobą godziny :buziaki1:

??
11 grudnia 2021 20:37 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Wiem,Kochana, ale już ledwo nogami przebieram. Jeszcze extra zmiana pościeli babce, pranie i prasowanie 
Została kolacja i mam nadzieję że koniec obowiązków. 
Co prawda mogłabym stanąć okoniem i powiedzieć nie, ale tyle wytrzymałam to jeden dzień więcej nie robi różnicy .
Chyba kupię gdzieś po drodze jakiegoś piccolaka, wypiję i będę spała w busie całą noc ??

Szczęśliwej podróży 
11 grudnia 2021 21:25 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Wiem,Kochana, ale już ledwo nogami przebieram. Jeszcze extra zmiana pościeli babce, pranie i prasowanie 
Co prawda mogłabym stanąć okoniem i powiedzieć nie, ale tyle wytrzymałam to jeden dzień więcej nie robi różnicy .
Chyba kupię gdzieś po drodze jakiegoś piccolaka, wypiję i będę spała w busie całą noc ??

Bez piccolina zaśniesz ?
11 grudnia 2021 22:06 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Szczęśliwej podróży :flaga Polski:

Dziękuję 
Dziękuję Wam wszystkim za dobre słowa 
Niestety, jeszcze nie wyjechałam 
Bus się opóźnia, będzie trochę po 23!
Ukrainka jedzie z Belgii, biedna kobieta, pewnie też zmęczona a tu nocy nie prześpi . Czekamy na nią we trzy,babka,córka i ja. A zmienniczka od razu z marszu do pracy. 5 innych kobiet i kierowca będą czekać, aż zawiozę babcię na toaletę, pomogę się rozebrać i położę do łóżka. Nową Pani ma się przyglądać i uczyć. Nożeszszsz k..wa,k..wa,k..wa...!!!
Ale mi się trafiło!
Jakaś pokuta za niepopełnione grzechy czy co?
Piccolino już niepotrzebne, sączymy z córką pdp czerwone  wino ?
Wyciągnęła babce z piwnicy bo widzi że wqurwa mam...
11 grudnia 2021 22:56 / 7 osobom podoba się ten post
Gusia29

Gusiu współczuję ci bardzo bo już powinno cię tam nie być a ty jeszcze zmianę pościeli, prasowanie i kolacja to przecież córką pdp może w czymś pomóc  bo jest tam z tobą o ile dobrze zrozumiałam. Trzymam kciuki aby bus szybko się pojawił i abyś wreszcie się z tamtąd wyrwała bo jak każdy z nas wiem że nerwy swoje robią. Trzymaj się kochana już nie długo  i do domku. W busie to zobaczysz jak ci nerwy puszczą albo się rozpłaczesz że koniec tej udręki albo szybko zaśniesz. Miałam coś podobnego musiałam jechać fixbusem na inne miejsce a tu nie ma mnie kto zawieżć .niby taksówka ,potem siostra potem brat aż w końcu bratowa wzięła sprawę w swoje ręce .Fixbus miałodjazd o 22,00 a ona nie wiedziała gdzie jest jego przystanek pytała wszystkich ,była 21,55 a my jeszcze nie jesteśmy na miejscu,dojechałyśmy o 22,05. Nerwy pewnie już odjechał na moje szczęście miał opórźnienie i za chwilę podjechał ,jeszcze okazuje się że mam nadbagarz bo u nich nie ma zmiłuj się 30 kg i już. Ja z nerwów nawet nie mogłam znależć portfela ale trafiła na super kobietę tą bratową wyciągała chyba to było 10 euro i zapłaciła za mnie nie miałam nawet czasu zabrać do niej telefonu a z tą rodziną pdp nie chciałam mieć nic do czynienie przeżyłam tam horror,byłam u nich tylko 3 dni . Babka z agresywną demencją wypędziła mnie z domu goniła po schodach bo nogi miała sprawne zdążyłam zabrać torebkę w której wiadomo zawsze są dokumenty i potem rodzina mnie odebrała z ulicy dobrze że to było jeszcze widno. Gdy wsiadłam do autobusu i on ruszył to poprostu zaczęłam ryczeć jak dziecko na szczęście to było już ciemno i nikt nie widział i nie reagował potem mi przeszło.Trzymaj się Gusiu dasz radę 
12 grudnia 2021 06:01 / 6 osobom podoba się ten post
  Witam  serdecznie  w niedziele. Czytalam  poprzednie  posty I mam nadzieje, ze Gusia  jest  juz  po polskiej  stronie. Tez  bylam  kilka razy  w sytuacji, gdzie bus  spoznial sie  kilka  godzin, raz  nawet  jeden  mnie  olal. Tez  sie  dziwie, czemu corka seniorki  nie mogla odciazyc Gusi,zeby  mogla  juz  po kolacji  odpoczac. Hardcor. Reszcie ferajny zycze spokojnej niedzieli. 
12 grudnia 2021 06:21 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Słoneczka
Spokojnej niedzieli ?❤
12 grudnia 2021 07:07 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowym, dziś śpię z przerwami od wczoraj mam gorączkę,katar i kaszel, i co dwie godziny się budzę chyba to śląskie powietrze mi nie dopisuje,chyba to nie covid Myślę że Gusia już w drodze do domu, co ona biedna przeszła ale to silna kobieta . Miłej i spokojnej niedzieli życzę wszystkim 
12 grudnia 2021 07:27 / 3 osobom podoba się ten post
nincia

Dzień dobry opiekunkowym, dziś śpię z przerwami od wczoraj mam gorączkę,katar i kaszel, i co dwie godziny się budzę chyba to śląskie powietrze mi nie dopisuje,chyba to nie covid:zaskoczenie1: Myślę że Gusia już w drodze do domu, co ona biedna przeszła ale to silna kobieta . Miłej i spokojnej niedzieli życzę wszystkim :kwiatek dla ciebie2:

Zdrówka Nincia kuruj się bo szkoda urlopu 
12 grudnia 2021 07:30 / 6 osobom podoba się ten post
Witam Wszystkich.  Boże jakie to szczęście obudzić sie we wlasnym łóżku.  Wczoraj nawet nie miałam siły Wam opisać jak to było w ostatnim dniu u pdp.  Opisze ale w innym wątku. Póki ci tutaj w lubelskim zima śniegu  sporo i mroz. Wczoraj byłam tak padnięta , że bez drinka nie mogłam zasnąć. Powieki mimo brania magnezu drżą i krew leciała mi z nosa. To raczej zmęczenie wychodzi ze mnie. W domu wszystko wróci do normy.  Dziś obiadu nie gotuje. Jestem zaproszona do teściów na obiad bo mój  będzie dopiero w środę.  więc przy garach stać nie będę. Wszystkim spokojnego dnia . 
12 grudnia 2021 07:36 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Zdrówka Nincia kuruj się bo szkoda urlopu :aniolki:

Dziękuję Maluda dziś niedziela więc nigdzie nie będé wychodzić zrobię sobie dzień piżamoey może do jutra mi przejdzie
12 grudnia 2021 08:18 / 5 osobom podoba się ten post
Witam! Za oknem mgła, rozlane mlekoŻyczę  miłej niedzieli  Wszystkim , tym co  są  na urlopach też. 
12 grudnia 2021 08:50 / 5 osobom podoba się ten post
Witam szanowne Grono po jednej i po drugiej stronie mocy ?
Za tydzień też będę we własnym łóżku spać albo też co innego?
Ja niewyspana  bo film dokończyć musiałam z czekoladą w łapie.?Do 2- ej oglądałam , ale warto było.
Spokojnej niedzieli życzę wszystkim na luziku bez sresiku .
12 grudnia 2021 08:53 / 3 osobom podoba się ten post
nincia

Dziękuję Maluda dziś niedziela więc nigdzie nie będé wychodzić zrobię sobie dzień piżamoey może do jutra mi przejdzie:-(

Co to Nina Cię łapie?A pogoń to na 4 wiatry.Jak ja na Śląsk wracam to mnie ze 2 dni głowa boli ,potem dochodzę do siebie 
12 grudnia 2021 08:57 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Witam szanowne Grono po jednej i po drugiej stronie mocy ?:yahoo:
Za tydzień też będę we własnym łóżku spać albo też co innego?
Ja niewyspana  bo film dokończyć musiałam z czekoladą w łapie.?Do 2- ej oglądałam , ale warto było.
Spokojnej niedzieli życzę wszystkim na luziku bez sresiku .

Konwalia, co oglądałaś, bo ja - Uwięziona, polecam.