To masz tam teraz urwanie wentyla, współczuję serdecznie ,liczę z Tobą godziny :buziaki1:
To masz tam teraz urwanie wentyla, współczuję serdecznie ,liczę z Tobą godziny :buziaki1:
Wiem,Kochana, ale już ledwo nogami przebieram. Jeszcze extra zmiana pościeli babce, pranie i prasowanie
Została kolacja i mam nadzieję że koniec obowiązków.
Co prawda mogłabym stanąć okoniem i powiedzieć nie, ale tyle wytrzymałam to jeden dzień więcej nie robi różnicy .
Chyba kupię gdzieś po drodze jakiegoś piccolaka, wypiję i będę spała w busie całą noc ??
Wiem,Kochana, ale już ledwo nogami przebieram. Jeszcze extra zmiana pościeli babce, pranie i prasowanie
Co prawda mogłabym stanąć okoniem i powiedzieć nie, ale tyle wytrzymałam to jeden dzień więcej nie robi różnicy .
Chyba kupię gdzieś po drodze jakiegoś piccolaka, wypiję i będę spała w busie całą noc ??
Szczęśliwej podróży :flaga Polski:
Dzień dobry opiekunkowym, dziś śpię z przerwami od wczoraj mam gorączkę,katar i kaszel, i co dwie godziny się budzę chyba to śląskie powietrze mi nie dopisuje,chyba to nie covid:zaskoczenie1: Myślę że Gusia już w drodze do domu, co ona biedna przeszła ale to silna kobieta . Miłej i spokojnej niedzieli życzę wszystkim :kwiatek dla ciebie2:
Zdrówka Nincia kuruj się bo szkoda urlopu :aniolki:
Dziękuję Maluda dziś niedziela więc nigdzie nie będé wychodzić zrobię sobie dzień piżamoey może do jutra mi przejdzie:-(
Witam szanowne Grono po jednej i po drugiej stronie mocy ?:yahoo:
Za tydzień też będę we własnym łóżku spać albo też co innego?
Ja niewyspana bo film dokończyć musiałam z czekoladą w łapie.?Do 2- ej oglądałam , ale warto było.
Spokojnej niedzieli życzę wszystkim na luziku bez sresiku .