Powitajki przy kawie 68

14 grudnia 2021 12:25 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Szkoda, naprawdę :-)Już  jest zmienniczka, po rozmowie  ze mną przyjeżdża :-)

Super, niewiele już  dni Tobie zostało to spokojna, że nie musisz się martwić o zmianę, dokończysz swój turnus ?
14 grudnia 2021 14:06 / 8 osobom podoba się ten post
Witam po obiadku.  Za oknem mgła i lekki mróz 5 stopni. Śniegu mało. Poskakalam po parapetach. Jeszcze mi została kuchnia i łazienka i koniec robienia z domu oddziału zakaźnego   Na 17 jeszcze jade do endokrynologa . Jutro po południu już moje kochanie ? będzie więc sama spać już nie będę.  Kupiłam nam piękna pościel w serca  więc bedzie   Jak się sobą na cieszymy to koło soboty pojedziemy po choinkę, która później zasadzimy do ogrodu jak nacieszy wzrok w domu. Już chce żeby zrobiło się świątecznie. Wszystkim życzę spokojnego już popołudnia . 
14 grudnia 2021 16:08 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam po obiadku. :chaplin: Za oknem mgła i lekki mróz 5 stopni. Śniegu mało. Poskakalam po parapetach. Jeszcze mi została kuchnia i łazienka i koniec robienia z domu oddziału zakaźnego  :smiech3: Na 17 jeszcze jade do endokrynologa . Jutro po południu już moje kochanie ? będzie więc sama spać już nie będę. :oczko: Kupiłam nam piękna pościel w serca :serce: więc bedzie :dobranoc2::oczko:  Jak się sobą na cieszymy to koło soboty pojedziemy po choinkę, która później zasadzimy do ogrodu jak nacieszy wzrok w domu. :ubieranie_choinki: Już chce żeby zrobiło się świątecznie. Wszystkim życzę spokojnego już popołudnia . :kwiatek dla ciebie:

.....Jak się sobą nacieszymy  to koło soboty ....
3 dni ??trza mieć tę  pare w sobie ?Gratuluje??
14 grudnia 2021 16:10 / 4 osobom podoba się ten post
GrazynaM55

Kombinezon i kalesony :) 

Nie to już za dużo ?dorzucę skarpetki w bombki ?Luke robi ,mało bierze taki zarobiony ,że szrajbnąć nie ma czasu, poza tym palce od szydełka pewnie go bolą ?
14 grudnia 2021 16:16 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Aż żałuję, że to nie ja mogę Ciebie zmienić ?
Chętnie piekłabym różności Twojemu podopiecznemu i tak wspólnie osładzalibyśmy sobie życie ?

Ty lepiej zadzwoń może się coś  zmieniło w pewnej delikatnej kwestii?? 
15 grudnia 2021 06:01 / 5 osobom podoba się ten post
Witam srodowo  prawie  wyspana. Dzisiaj tylko mala podroz na mopie  po mieszkaniu I powoli  pakuje walizke. Wyjazd mam w piatek miedzy czwarta a szosta. Teraz  lece na kawe, no jeszcze  bin inch nicht wach  ??
15 grudnia 2021 06:55 / 8 osobom podoba się ten post
Witam.  Ja nie bardzo wyspana bo spać nie mogłam. Mój jedzie autem do Pl to i nerwy od razu. Teraz kawka to mnie powinno postawić na nogi. Dziś robię bigos, który piekę w piekarniku. Najlepszy jest taki jak 2-3 dni po kolei siedzi w piekarniku po 2 godzinki. Tak robila moja babcia i tak robi moja mama i jej siostry.  Robię więcej i potem na gorąco w słoiki lub na zimno w pojemniki do zamrażarki. Wszystkim spokojnego dnia i jak najmniej stresu. 
15 grudnia 2021 07:47 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Nie to już za dużo ?dorzucę skarpetki w bombki ?Luke robi ,mało bierze taki zarobiony ,że szrajbnąć nie ma czasu, poza tym palce od szydełka pewnie go bolą ?

Dobra, niech będą skarpetki :) 
15 grudnia 2021 08:06 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry przyjemnego, bezstresowego dnia życzę 
15 grudnia 2021 08:18 / 5 osobom podoba się ten post
Witam I życzę miłego dnia 
15 grudnia 2021 08:19 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Wytargam dziś koffffer może już zacznę coś do niego wrzucać,  trochę tego jest mam też torbę podróżną.No przecież byłam tu 8 tyg to się nazbierało ,prezenty też wiozę Sporo moich ciuchów zostawię( takich roboczych )bo b.chce tu wrócić ,byłby to już mój kolejny tu przyjazd.
Fajowego dnia życzę 
15 grudnia 2021 08:23 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam. :chaplin: Ja nie bardzo wyspana bo spać nie mogłam. Mój jedzie autem do Pl to i nerwy od razu. Teraz kawka:pije kawe: to mnie powinno postawić na nogi. Dziś robię bigos, który piekę w piekarniku. Najlepszy jest taki jak 2-3 dni po kolei siedzi w piekarniku po 2 godzinki. Tak robila moja babcia i tak robi moja mama i jej siostry. :gotuje: Robię więcej i potem na gorąco w słoiki lub na zimno w pojemniki do zamrażarki. Wszystkim spokojnego dnia i jak najmniej stresu. :najlepszego2:

Dusia jaki to ten bigos z piekarnika bo mnie to ciekawi bardzo.

15 grudnia 2021 09:01 / 6 osobom podoba się ten post
Dzien dobry środowochmury przykryły niebo i słońca brak,ale to nic...uśmiech trzeba przyczepić i do przodu.wypita....zbieram się do pracy.Miłego dnia
15 grudnia 2021 09:08 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dusia jaki to ten bigos z piekarnika bo mnie to ciekawi bardzo.:-)

Nigdy nie piekłaś bigosu. ? Normalnie przygotowuje go z gotowanej kapusty plus mięso, kiełbasa tylko potem go piekę w gesiarce w piekarniku. Około 2 godziny w 180 stopniach. I tak 2-3 dni po kolei tak go piekę on nabiera mocy. Jest po prostu lepszy. 
15 grudnia 2021 13:20 / 3 osobom podoba się ten post
Naprodukowałem się niemiłościwie
ale taka mnie myśl musnęła, bym poprzestał li tylko, na zwyczajowym:
Dzień Dobry Słoneczkom.
Napiszę tylko, bo muszę:
"wszędzie dobrze..." ale najlepiej w domu.

Wesołych Świąt Bożego Narodzenia
i szczęśliwego Nowego Roku.
Bywajcie w zdrowiu! ❤??