Powitajki przy kawie 68

13 grudnia 2021 07:48 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry śniadanie przygotowane, zaraz zaparze kawę i idę przygotować pdp. Wszystkim spokojnego grudniowego poniedzialku życzę 
13 grudnia 2021 08:23 / 5 osobom podoba się ten post
Dzien dobrywolne przeleciało  i czas zacząć szychte.Pdp jeszcze w łóżku,więc chwila na  i wieści internetowe.Milego poniedziałku
13 grudnia 2021 08:25 / 3 osobom podoba się ten post
Agnesssa

Dzien dobry:radosc1:wolne przeleciało  i czas zacząć szychte.Pdp jeszcze w łóżku,więc chwila na :kawa1: i wieści internetowe.Milego poniedziałku

O Witaj czyli święta w De ?Rzeczywiście szybko zleciało niedawno wracałaś do kraju miesiąc temu ?
13 grudnia 2021 08:28 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

O Witaj:radosc1: czyli święta w De ?Rzeczywiście szybko zleciało niedawno wracałaś do kraju miesiąc temu ?

Tak...5 tyg.przemknęło szybciutk.Święta w pracy...drugie w karierze,ale jeśli nic nie pozmieniaja to rodzina przyjedzie do mnie
13 grudnia 2021 08:33 / 7 osobom podoba się ten post
Dobrego dnia dla każdego! :) Ubierajcie się ciepło, bo zimno :) 
13 grudnia 2021 08:42 / 6 osobom podoba się ten post
Dzie dobry
Za kilka dni do domu i szczerze ....bardzo mi się już chce( po 8 tyg.)bo tyle minie w piątek 
Miłego dnia milusińscy ?
13 grudnia 2021 09:14 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
13 grudnia 2021 09:14 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
13 grudnia 2021 09:22 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry! Dzisiaj z opóźnieniem, jeszcze przy stoleZapowiadają  fajną  pogodę, słońce  i 7 at.na plusie Będzie  rower.Spokojnego dnia życzę 
13 grudnia 2021 11:35 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w południe, utych pracujących to pora obiadowa, ja byłam już u lekarza i obiad będzie trochę później bo w domku to muszę się trochę poprzestawiać,ale ok 13,30  pewnie zrobię bo mam od wczoraj,tylko ziemniaczki ugotować. Miłego dnia i spokojnego dla wszystkich tu obecnych i nie tylko. Nadal mam gorączkę więc nigdzie nie wychodzę,do świąt jeszcze trochę czasu a szaleć nie będziemy z mężem bo pewnie świ3ta we dwoje  
13 grudnia 2021 12:10 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:-):odpoczynek_kominek::prezenty_swiateczne:

U Ciebie na bogato i to podwójnie ?
13 grudnia 2021 12:20 / 5 osobom podoba się ten post
GrazynaM55

Dobrego dnia dla każdego! :) Ubierajcie się ciepło, bo zimno :) 

W nocy też 
Może kombinezon do spania dla faceta pod choinkęNiech mu nic nie zmarznie ani się nie pałęta ?
13 grudnia 2021 14:39 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry bardzo wszystkim 
Jak miło witać z domku. 
Dzisiaj  luz, odpoczywam. Podjadanie, polegiwanie, telewizja, książka. Pełna regeneracja,jeszcze czuję zmęczenie mięśni po ostatnich dniach i długiej podroży. Tylko pranie się  kręci w pralce.
Jak będzie mi się chciało, to może wybiorę się na Dziewczyny z Dubaju. A może na Dom Gucci. Jak nie, to będę nadrabiała brak Netflixa na zleceniu. Internet w domu śmiga, tyle poleconych przez Was filmów do obejrzenia. Żadnych planów, terminów, czegoś, co muß od razu zrobić. 
Spokojnego, przyjemnego popołudnia życzę 
13 grudnia 2021 18:10 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry bardzo wszystkim :-)
Jak miło witać z domku. 
Dzisiaj  luz, odpoczywam. Podjadanie, polegiwanie, telewizja, książka. Pełna regeneracja,jeszcze czuję zmęczenie mięśni po ostatnich dniach i długiej podroży. Tylko pranie się  kręci w pralce.
Jak będzie mi się chciało, to może wybiorę się na Dziewczyny z Dubaju. A może na Dom Gucci. Jak nie, to będę nadrabiała brak Netflixa na zleceniu. Internet w domu śmiga, tyle poleconych przez Was filmów do obejrzenia. Żadnych planów, terminów, czegoś, co muß od razu zrobić. 
Spokojnego, przyjemnego popołudnia życzę :odpoczynek_kominek:

Czy w ,,Dziewczynach z Dubaju"Doda maczała palce ?
13 grudnia 2021 18:13 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Czy w ,,Dziewczynach z Dubaju"Doda maczała palce ?:rozmysla:

Tak, macała