Powitajki przy kawie 64

18 marca 2021 21:40 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Dzień dobry:przyjaciele::kawa1::kawa1::kawa1:
Kolejny dzień przed nami, później znów noc i tak w kółko. Życzę Wam spokojnego i miłego dnia:kwiatek dla ciebie1:
Dbajcie o siebie:-)

Nic dodać.....
18 marca 2021 21:42 / 4 osobom podoba się ten post
Cześć wam , miłych snów ,  itd.  itp. 
18 marca 2021 21:43 / 2 osobom podoba się ten post
Grabowiec26

Cześć wam , miłych snów ,  itd.  itp. 

Cześć 
18 marca 2021 21:55 / 2 osobom podoba się ten post
 W zasadzie prawie wszystkie umowy , to umowy nie oparte na prawie pracy , tylko prawie cywilnym , wiec mozna pracowac tak jak sie dogadamy , nie z pracodawcą lecz ze zleceniodawcą .
Zlecenie to nie umowa o pracę tylko na wykonanie czegoś w nie okreslonym czasie ani terminie , cały czas trwa dyskusia i spór na ten temat nie tylku tu .
19 marca 2021 05:33 / 6 osobom podoba się ten post
Czesc śpiochy, ja piję już kawę i wyczekuję jak ten kotelek. Co prawda bus dopiero wczesnym popołudniem, ale już dospać nie mogłam. Wieczorem była akcja dopinanie walizki, bo poinformowano mnie, że mogę mieć tylko jedną. Rzeczy wylądowały w worku próżniowym, już widzę jak będą wyglądać... No, to śpijcie dalej, lecę na Fb?☕??
19 marca 2021 06:07 / 4 osobom podoba się ten post

i zapraszam na kawę. 
19 marca 2021 06:21 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo kawka wypita i u Luke i u mnie , teraz myk
19 marca 2021 06:47 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:chaplin: kawka wypita i u Luke i u mnie , teraz myk:dobranoc1:

takiej to dobrze... Jeszcze myk, a człowiek musi już  
Nie jest źle, za godzinę przyjdzie Turczynka, jak w każdy piątek. Młodzi za leniwi, chociaż mają czas
19 marca 2021 06:57 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
19 marca 2021 07:05 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, poranek wita pogodnie, tylko Luke śniegiem mnie przestraszył 
Spałabym jeszcze ,ale o 6:30 usłyszałam ,że  pedepcia do łazienki wędruje, to zeszłam sprawdzić, czy wszystko ok. Babcia wróciła do łóżka, a mnie już  się nie opłaca, więc tutaj zajrzałam. 
Przyjemnego dnia Wam życzę   
19 marca 2021 07:31 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Witam w piątek, weekendu początek.  Maluda szerokiej drogi a nam wszystkim dobrego i spokojnego dnia. 
19 marca 2021 07:34 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Słońce pięknie świecie, dzień urodzin pdp. zapowiada się ładnie! Jacyś goście będą, ale tutaj akurat jedyne, co mnie w związku tym obchodzi, to pomoc ewentualnym sprzątnięciu i pewnie jeden kurs zmywarki więcej (tutaj mają malutką, to nawet jak na 2 osby codziennie chodzi). I tyle. Przypomniały mi się urodziny u nowego faceta bardzo sympatycznej Klary, co to musiałam z nią na tę imprezę jechać. Języka prawie nie znałam i ta nasiadówka z nimi nie była przyjemna, choć na pewno założenie było takie, żeby mi też było miło... Oni wszyscy byli sympatyczni i dali się lubić, ale wolałabym wtedy posiedzieć sama w domu.

19 marca 2021 08:38 / 7 osobom podoba się ten post
Witam opiekunkowo dawno mnie tu nie było pozdrawiam cieplutko
19 marca 2021 08:40 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry biało się zrobiło weekend przed nami. Optymizmu i radości z każdej chwili życzę nam wszystkim 
19 marca 2021 09:26 / 7 osobom podoba się ten post
Ktoś, coś, widział, słyszał, o Tinie?
Zniknęła po angielsku, może z jej pedepciem coś się odmieniło?
Szukamy, czy odpuszczamy?