Powitajki przy kawie 64

12 lutego 2021 16:29 / 3 osobom podoba się ten post
magmab

??? no Tina miała gotować ale chyba się rozmyśliła. A tak na poważnie, tu jest podział od poniedziałku do czwartu jeden syn przyjezdza w pauze itp. ( z normalnym podejsciem) a od piątku do niedzieli drugi i jego corka. I niewiem co gorsze Dama robiąca "przedstawienie" czy jej syn ze świtą - a jak ich niema ( pon-czwartek) to naprzemiennie wydzwaniają, zresztą w te dni co ich wachta też telefon sie grzeje. Podejście do Damy totalnie nieodpowiednie ale cóż pozjadali wszystkie rozumy ???????

A widzisz? Pomalutku, małymi kroczkami i stłamsiłaś towarzystwo . Teraz i podwyżka i zasmażka....czy czego tam dusza zapragnie 
12 lutego 2021 17:25 / 1 osobie podoba się ten post
Orientuje się może ktoś czy pracując w De na niemieckich warunkach klasę podatkowa ustala się biorąc pod uwagę rodzinę w Polsce ? 
13 lutego 2021 05:15 / 5 osobom podoba się ten post
Dobry z rana ????? oj nie chce mi sie wstawac, poleżałabym do 8ej ????. Jak nie musze wstawać to wyleżeć nie moge, a jak trzeba wstać to czasem jest problem
13 lutego 2021 07:00 / 6 osobom podoba się ten post
No panny, wstawać!!!! Śliczne oczy otwierać i staniczki ubierać ???. A co będę tak grzecznie i słodko mówić Siódmaaaaaaa!!!! Do pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13 lutego 2021 07:11 / 7 osobom podoba się ten post
Czego sie tam Magmab wydzierasz?  Pozwól sie wyspac choć sobote , bo jak zbyt wcześnie wstaję, to się robię upierdliwa 
Dziś dzień wolny. Coś tam z koleżanką odwalimy- nie wiemy jeszcze co. Śniegu jest w sam raz, lekki mrozik- może gdzieś pojedziemy  popodziwiać widoki. 
Miłej soboty 
13 lutego 2021 07:24 / 6 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Ale Ty jesteś albo bardzo bogata:oczko2: ( w co nie wątpię) albo masz dobre układy w NFZ, że tak często do tego sanatorium jeździsz. :smiech:

Oj Dusiu, Dusiu...
Przecież właśnie po to jadę do Niemców na "turnus", aby być obrzydliwie bogata!
Teraz trochę mi się urlop skórczył do 3 tygodni, ale jakoś poradzimy
A w temacie:
Witam wszystkich sobotnio, w ostatnią sobotę karnawału.
Miłej soboty i mało roboty.
13 lutego 2021 07:36 / 6 osobom podoba się ten post
Wszystkim miłego dnia!
13 lutego 2021 07:38 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  weekendowo. Wszystkim. Życzę miłego i spokojnego dnia i smacznej kawki. 
13 lutego 2021 07:56 / 5 osobom podoba się ten post
Milego łikendu
Za oknem 2 dzien wspaniałej słonecznej pogody
Zlezuje na dół i powolutku czas na aromatyczną  a poootem sie zobaczy 

13 lutego 2021 08:31 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, dzień dobry 
Jeszcze przy kawie, ale przed śniadaniem. Nóżki babci już wymasowałam, fajnie bo kolanka już oba dwa takie same, opuchlizna z prawego zeszła, ale podobno jeszcze trochę boli. No i doleża zwyczajowo jeszcze 15minut. Babcia, nie kolano 
Fajnej soboty wszystkim życzę 
Clio, jak już zobaczysz, co potem , to pochwal się nam, jak Ci tam na nowym miejscu 

13 lutego 2021 09:01 / 6 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie 
Jeszcze dwie soboty w domu i wyjazd . Oferty już mam, kwestia wyboru tej najodpowiedniejszej. Za tydzień o tej porze chyba wszystko już się wyklaruje. A póki co, odpoczywam i korzystam z urlopu. Nie planuję teraz krótkiego wyjazdu gdziekolwiek, nastawiam się na majówkę. Noclegi wstępnie zarezerwowane, więc teraz tylko o zdrowie dbać, by jego brak nie storpedował mi planów. Miłego dnia          
13 lutego 2021 09:17 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo weekend zaczęto
13 lutego 2021 09:33 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Orientuje się może ktoś:-) czy pracując w De na niemieckich warunkach klasę podatkowa ustala się biorąc pod uwagę rodzinę w Polsce ? 

Może do Finanzamtu trzeba zadzwonić? Lub napisać. Pewnie udzielą takiej informacji.
13 lutego 2021 09:40
tina 100%

Może do Finanzamtu trzeba zadzwonić? Lub napisać. Pewnie udzielą takiej informacji.

Już doradca podatkowy napisał mi . 
13 lutego 2021 10:03 / 6 osobom podoba się ten post
Relacja.
.babcia 85 demecyjna,w domu ciepelko,hajzungi grzeja na fulla wiec jak jak zawsze krotki rekaw i seksi gole nogi nawetmieszkam oben znow+oltarz(tv)serce: ,w kuchni radio bayern  gra i siedze duzo tu bo sa 2 okna i fajne widoki bo widze ludzi i sie gapie  i kontroluje tez teren od   razu ,w salonie tez tv i to tez git opcja,wszystko gra,zakupy 1 raz w tyg z synem bo trza autem ale syn z mama ida do innego skl a  sobie a ja sama w sklepie rządzę i kupuje.Do kościoła  tez 1x w tyg z babcią  i synem  w piątki wieczorem bo tak zawsze chodzila i nawyki są kontynuowane...ale się wyświęce zeby tylko woda swiecona nie poparzyla  A dzis wynajdę babci rozne zajęcia i sprawdzę czym moze się zajmować zeby bez celu nie kręciła się po chałupie  Obiad zaraz jakis pierdykne na szybko  puree jajko,sos,surówką  i wsio,Ciasta mamy bo syn przyniósł  dla mnie  Do potem