Powitajki przy kawie 64

29 stycznia 2021 07:30 / 7 osobom podoba się ten post
Ładnie wszystkich witam i o zdrowie  pytam miłego dzionka nie przemeczajcie sie
29 stycznia 2021 07:35 / 6 osobom podoba się ten post
A witam o poranku.  Chętnie bym jeszcze w łóżku poleżała, ale na takie zachcianki muszę jeszcze poczekać A na razie- kawa i do roboty
29 stycznia 2021 07:51 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Oj,Werska, zalajkowałam, bo Ciebie lubię, ale wcale nie podoba mi się to co napisałaś :-(
Toś mnie pocieszyła :placze1:

No wiem, ale moi tutaj się denerwują, jak jest taki duży poślizg. A tak, to im wcześniej SMS wysyałam, że będę prawdopodobnie po jakiejś tam godzinie i mi nie trują d...py potem, że organizacja kiepska
29 stycznia 2021 07:53 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Weekendu czas. za oknem i wszystko naraz. Już po porannej gimnastyce. teraz śniadanie zacząć trzeba szykować. Wszystkim spokojnego dnia. 
29 stycznia 2021 07:58 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  kolejny weekend przed nami, za tydzień jadę do domku, mam nadzieję że test opiekunki na zastępstwo będzie negatywny bo ja już bardzo długo tu jestem i naprawdę chcę do domku, na urlop 
29 stycznia 2021 08:02 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  ostatni weekend stycznia
29 stycznia 2021 08:53 / 5 osobom podoba się ten post
Witaski 
Śnieg  caaaaly stopnial wokół. Stop.
Deszcz pada i pada.Stop
Zaczynam pic kawke.Stop
Zakupy wczoraj zrobione.Stop
Ostatnie dni stycznia wodnikowego.Stop
Milego dziona  

29 stycznia 2021 08:55 / 7 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie
Urlopuję się w pieleszach domowych, potem do miasta zajrzeć, do szkoły, a od poniedziałku rehabilitacja dwugodzinna przez 10 roboczych dni. Czyli zgodnie z planem. Tutaj na Śląsku nie ma śniegu, też mi to pasuje.
Tym, co jeszcze też się urlopują w kraju, jak tym, co w Niemczech w pracy, życzę spokojnego dzionka
29 stycznia 2021 09:53 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, ostatni weekend w domu przed wyjazdem. Wczoraj sypnęło śniegiem, w nocy też, więc za oknem biało i przyjemnie. Zaprosiłam na jutro gości na obiad, więc dzisiaj w planie  zakupy, sprzątanie i takie tam inne przygotowania. Kuchnię lubię, ze sprzątaniem gorzej, ale lubię jak błyszczy co ma błyszczeć i wszystko jest na swoim miejscu .
Wam życzę spokojnego, przyjemnego dnia. 
29 stycznia 2021 11:03 / 4 osobom podoba się ten post
Od rana sniegu nie widac tylko znikome placki sniegu przy bramach.Jest cieplo choc bardzo wietrznie.Obowiazkowo spacer ja i Dziadek takze bo droga dobra i moze zasuwac pod górke.
Tu gdzie jestem jestesmy na wzniesieniu  wiec tylko w gore lub w dół  wiec nie zawsze  latwe te spacery i zawsze z rollatorkiem.
Od 2 dni dziadek jakis nie wyspany  wiec do 10 jeszcze  spi i dopiero sniadanie ale skromne bo 12 jak zawsze wg planu obiad robie.
Ptaszki nakarmione,kot tez.Przychodzi codziennie I chetnie sie pieszczocha Dziadek juz martwi sie kto przyjezdzie  do niego i co to beeedzie jeszcze 2 tyg mi zostalo.
Dzis przyjezdza do mnie koleżanka z Monachium na co bardzo sie ciesze 
Wieczor uplynie wiec bardzo  miło. 
Takie ten tego 
29 stycznia 2021 11:33 / 4 osobom podoba się ten post
Clio, mogę sobie zapożyczyć te Twoje "chętnie się pieszczocha "?
No cudnie to brzmi po prostu 
29 stycznia 2021 12:38 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Clio, mogę sobie zapożyczyć te Twoje "chętnie się pieszczocha "?
No cudnie to brzmi po prostu :-)

Gisia29 jak najbardziej  lap kotelka
29 stycznia 2021 12:48 / 3 osobom podoba się ten post
Takie dzis widoki z okna ale wiatr hula jak w horrorze
29 stycznia 2021 13:01 / 4 osobom podoba się ten post
A to z okna nr2 hehe
ciekawe co u was widac a teraz ide na spacer wezmę dziadka laske to mnie nie zwieje
30 stycznia 2021 04:39 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo tak wczesna porą jeszcze się nie witalam ale kawa już pachnie zapraszam