Powitajki przy kawie 64

30 stycznia 2021 06:23 / 5 osobom podoba się ten post
Wszystkim miłej,bezstresowej soboty!!!Teraz już wiem-to moja ostatnia sobota tutaj!!!Jutro opuszczam z radoscią to miejsce!!!
30 stycznia 2021 07:14 / 5 osobom podoba się ten post
Witam w sobotę  i życzę Wszystkim w miarę pogodnego i spokojnego dnia. A teraz kawa. 
30 stycznia 2021 07:30 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Kawę popijam i czekam, co dzień przyniesie.
30 stycznia 2021 07:44 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ja też szykuję śniadanie i kawusie pdp jeszcze śpi. Ostatni weekend w pracy przed urlopem 
30 stycznia 2021 07:47 / 5 osobom podoba się ten post
Witam całe opiekunkowo w sobotni poranek miłego dnia życzę 
30 stycznia 2021 08:14 / 4 osobom podoba się ten post
Witaski Udanego Wochenende  
30 stycznia 2021 08:36 / 3 osobom podoba się ten post
ewita

Wszystkim miłej,bezstresowej soboty!!!:kwiatek dla ciebie:Teraz już wiem-to moja ostatnia sobota tutaj!!!:balony2:Jutro opuszczam z radoscią to miejsce!!!:zespol muzyczny1:

Szczęśliwej podróży oraz fajnego urlopu 
30 stycznia 2021 08:47 / 4 osobom podoba się ten post
Witajcie w sobotę
U mnie wieczorem popadało, drogi są przejezdne,co dziś dla mnie jest bardzo istotne. Czas mija fajnie, jeszcze dwa dni lenistwa, a póżniej mam co robić. No i czekać na ofertę pracy, tak od 22 lutego jestem dyspozycyjny. Pożyjemy, zobaczymy.
Wszystkim życzę spokojnego "łykendu" 
30 stycznia 2021 11:31 / 6 osobom podoba się ten post
Odgwizduję koniec zawodów. 
Jeszcze tylko rozdanie medali , spakować kewlary , porządek w boksie zrobić i wio ! 
Mam na to tydziątek ?
Pożegnanie służbowe nastąpi w nd , i bez sentymentów , milutko , bo chłodniutko ?  

Na więcej szkoda śliny. 

Pora na pogodę - nie ma znaczenia . Ale chyba jeszcze zima . ?‍♀️
Pora na obiad-  niemieckie przyziemne orzeszki podziemne w hełmach .  ?

Koniec jak sie masz. ?
30 stycznia 2021 12:52 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  późno  bo tu się  dzieje.....
31 stycznia 2021 06:23 / 8 osobom podoba się ten post
Wszystkim miłej,bezstresowej niedzieli!!!I doczekałam się- dzisiaj jadę do domu!!!Wszystkim pracującym życzę aby dni szybko upływały-a tym co na urlopie-aby mijały powoli!!!Do następnego!!!!
31 stycznia 2021 07:38 / 5 osobom podoba się ten post
Ewita- szerokiej drogi i fajnego urolopu!
I dzień dobry wszystkim. U mnie trzeci tydzień. W sumie całkiem szybko to zleciało.
31 stycznia 2021 07:40 / 4 osobom podoba się ten post
Witam w ostatnim dniu stycznia. Kolejna moja niedziela na tej szteli. Jeszcze kilka tych niedziel.... ale i ja może szczęśliwie się doczekam końca zlecenia. Ewita szerokiej drogi do i super urlopu. a teraz czas na kawkę. 
31 stycznia 2021 07:57 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  Opiekunkowo  Spokojnej niedzieli  życzę wszystkim.
31 stycznia 2021 07:58 / 4 osobom podoba się ten post
ewita

Wszystkim miłej,bezstresowej niedzieli!!!:kwiatek dla ciebie:I doczekałam się- dzisiaj jadę do domu!!!:yahoo:Wszystkim pracującym życzę aby dni szybko upływały-a tym co na urlopie-aby mijały powoli!!!:oklaski:Do następnego!!!!:buziaki2:

Szczęśliwej podróży