Powitajki przy kawie 63

02 listopada 2020 08:49 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry jesienne, piękne. Wróciłam już że świeżymi bułeczkami i schwartzebrotem :-),babcia jeszcze trochę chce poleżeć to mam czas żeby się z Wami przywitać 
Do piekarni mam chyba bliżej niż Werska po gazetę, to zrobiłam sobie 10 minut spaceru. Jak ja lubię taką pogodę-pochmurnie, ale ciepło. Wiatr ciepły szaleje, włosy rozwiewa i za liśćmi się ugania. A termometr 18 st pokazuje. 
Fajnego dnia Wam życzę :jesien:
Ps. Tina, o co z tym kotem podrzucanym chodzi? Muszę się za nim rozglądać, bo pedepcia za kotkami niebardzawo, więc drzwi trzeba zamykać szybko,czy co?

Koty są dwa. Obydwa bezdzietne i chcą decydować o tym, o czym nie mają pojęcia.
02 listopada 2020 09:25 / 2 osobom podoba się ten post
Evvex

Adoptowałaś miałczusia z ukierunkowaną opcją religijną? czy już koty do werbowania wysyłają ? Cuda panie, cuda.

Uchowaj mnie Boże przed adopcją takiej hybrydy jaka się wyłonic może. Ale normalsi już się zaczynają odzywać. Chyba jest nadzieja.
02 listopada 2020 09:27 / 5 osobom podoba się ten post
Evvex

Zarobić dużo pieniędzy:-)

A ja plana wcale nie mam.
Na spontana wszystko diełam
Tańczę sobie tu i tam ( na szteli oczywiście)
I na kabanoski mam 
02 listopada 2020 09:37 / 6 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich serdecznie.
Czekam na telefon od lekarza, który mnie (nas) zwolni z kwarantanny, bo już bym w las poszła na spacer połączony z pazerniczeniem (czyli zbiorem jadalnego runa leśnego). No i ciągnie mnie do jakiegoś fajnego sklepu  żeby trochę pieniążków wydać i zapasy żywnościowe powiększyć.
Miłego dnia wszystkim
02 listopada 2020 09:38 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnego dnia i całego tygodnia wszystkim życzę 
02 listopada 2020 09:54 / 4 osobom podoba się ten post
Witam z rana, no troche późnego ale jednak rana. Szaro u mnie i spokojnie czego wam też życzę. No to "szaro" to może nie dla was .... ale spokój to owszem, owszem. 

02 listopada 2020 09:54 / 4 osobom podoba się ten post
GrazynaM55

Witajcie, jak tam się zaczął dla Was nowy miesiąc? Macie jakieś plany w listopadzie?

Miałam plany wyjechać jeszcze do pracy, ale chyba się nie uda...
02 listopada 2020 10:07 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Dobry wieczór Opiekunkowo:-)w wigilię Wszystkich Świętych! Cmentarze lśnią o zmroku tysiącem lampeczek .

Dorotee, przestań wałkować tego marcepana i przywitaj się, bo pomyslę że się na mnie obraziłaś. A ja cię przecież kocham miłością online 
02 listopada 2020 13:17 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich,  dziś w nocy  horror miałam- jakiś hałas  , no ale wmówilam sobie  że to na dworze  i spałam dalej.  Jak wiecie sama jestem w domu  czekając  na podopiecznego,  który w szpitalu  jest. Rano okazało  się, że zegar z kukułką  spadł że ściany .  Już myślałam,  że dziadek umarł,  na szczęście  jednak  żyje  i córka  mnie powiadomiła,  że zrobią mu test na koronę i w środę będzie w domku.  
02 listopada 2020 13:35 / 4 osobom podoba się ten post
Witam w poniedziałek 
Dziś fajna pogoda, w miarę ciepło. Wczoraj byliśmy na grzybkach, a jutro sam jadę na ostatnie moje grzybobranie. Wszak w następną środę rano bądź we wtorek wieczorem wyjeżdżam do pracy, więc skupię się na przygotowaniach. Żadnego testu nie muszę robić, papiery do okazania w razie czegoś już mam.
A tak to ok.
Miłego popołudnia
02 listopada 2020 16:48 / 3 osobom podoba się ten post
Witam . Dobry wieczór.  Spokojnego reszty dnia i wieczoru. 
02 listopada 2020 17:32 / 5 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór Opiekunkowo
Trochę to to nieposłuszeństwo ale chyłkiem odwiedziłam moja Mamę z nowymi zniczami. 
02 listopada 2020 17:35 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Dorotee, przestań wałkować tego marcepana i przywitaj się, bo pomyslę że się na mnie obraziłaś. A ja cię przecież kocham miłością online :papa1:

Dobrze ,że ? nie jestem Dobry wieczór Mycho moja online
02 listopada 2020 18:25 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Dobrze ,że ? nie jestem:-) Dobry wieczór Mycho moja online:-)

No dobrze, dobrze. 
02 listopada 2020 18:50 / 4 osobom podoba się ten post
Jednak muszę poddać się testowi. W czwartek do Katowic pojadę na ustalony termin. Wszystko opłaca agencja. Czyżby coś w Niemczech się zmieniło, tzn zaostrzyli przepisy ? hmm...