Ja masę cieniutko rozwalkowywuje. Czasami butelką:chaplin:
Ja też butelką, bo do wałka się klei albo kruszy
Ja czasami nie mam wałka:chaplin:
Auć-to paskudnie dość- łagodnie mówiąc. Nic dziwnego, że doktorek się trochę zdziwił, ale i pewnie ucieszył :).
Ja od mojego dostałam cenną radę. Pytał się jak to się stało. I stwierdził- jesli pani ma faceta a on przy tym był- to niech go pani natychmiast zostawi :-)
Tyle , że wtedy nie miałam kogo zostawiać .Byłam po rozwodzie- samotny leśny kwiat :)
Na ścięgno musze uważac, bo po urazie będzie już cały czas słabsze, choć po terapii osoczem bogatopłytkowym nie odczuwam nawet najmniejszych i jakichkolwiek dolegliwości.
Tak, po takich urazach już trzeba mieć baczenie, ja po powrocie też jestem umówiona na ostrzyknięcie kolana osoczem właśnie. A z innej beczki, oglądnęłam marsze protestacyjne, jestem tak zniesmaczona i prawie mam ochotę puścić pawia. Jestem przeciwko tej ustawie, ale zachowanie i forma tych manifestacji to chamstwo, prostactwo i patologia w czystej postaci. Ja już naprawdę nie wiem skąd w ludziach tyle żółci, żeby to chociaż przynosiło efekty, a będzie jak zawsze i pół świata będzie miało ubaw po pachy. Mało tego połowa z tych krzykaczy-hipokrytów biega do kościoła ślubować , chrzcić dzieci i głosowało na pis właśnie, a teraz zlinczowali by księdza, zburzyli ołtarze i krzyczą najgłośniej. Zakompleksiona horda ma swoje pięć minut, zasłonięta maskami czuje się jeszcze pewniej, bo nikt ich nie rozpozna, więc radośnie macha środkowym palcem do kamer. Na dzisiaj mam dosyć oglądania.
Tak, po takich urazach już trzeba mieć baczenie, ja po powrocie też jestem umówiona na ostrzyknięcie kolana osoczem właśnie. A z innej beczki, oglądnęłam marsze protestacyjne, jestem tak zniesmaczona i prawie mam ochotę puścić pawia. Jestem przeciwko tej ustawie, ale zachowanie i forma tych manifestacji to chamstwo, prostactwo i patologia w czystej postaci. Ja już naprawdę nie wiem skąd w ludziach tyle żółci, żeby to chociaż przynosiło efekty, a będzie jak zawsze i pół świata będzie miało ubaw po pachy. Mało tego połowa z tych krzykaczy-hipokrytów biega do kościoła ślubować , chrzcić dzieci i głosowało na pis właśnie, a teraz zlinczowali by księdza, zburzyli ołtarze i krzyczą najgłośniej. Zakompleksiona horda ma swoje pięć minut, zasłonięta maskami czuje się jeszcze pewniej, bo nikt ich nie rozpozna, więc radośnie macha środkowym palcem do kamer. Na dzisiaj mam dosyć oglądania.
Ja czasami nie mam wałka:chaplin:
Dorotee- nie przebimbałaś gdzieś na jakiejś manifie tego wałka? :-) Na drugi raz pilnuj :lol2:
Evvex, zgadzam się z Tobą w 100 a nawet 200%. W poniedziałek po południu , dzuen przed podróżą pojechałam do centrum do hebe coś tam jeszcze sobie dokupić. Trafiłam akurat na manifestację, autobus ciągnął się za maszerującymi, manifestujący machali do pasażerów, tez kilka razy im "odmachałam" przez szybę i unioslam palce w geście solidarności z nimi. Ludzie w roznym wieku ,kobiety,mężczyźni i młodzież. Dopiero wyruszyli więc przyjaźnie i w miarę spokojnie. Ale kiedy wracałam do domu, to pod ratuszem właściwie sama młodzież, a nawet wiele małolatów. Wulgarne transparenty typu "moja pisda moja sprawa ",wulgarne okrzyki, nie wydaje mi się aby wiedzieli przeciwko komu i czemu protestują (nie wszyscy oczywiście),chodziło głównie o zrobienie zadymy i żeby coś się działo, bo bary i puby pozamykane.
Dzięki, miałam do wyboru to lub rozpuścić w mleku z masłem i cukrem i zrobiłam tym drugim sposobem.
No nie wytrzymie, ja tu zagryzam marcheweczki i papryczkę jak jakiś Kaninchen, a ty mnie po oczach ciastem dajesz. Jeszcze mi odbije i pójdę podpalić jakąś Backerai.
Mam bardzo podobne zdanie. Jestem za wyborem kobiety, większość tam jednak poszła dla rozrywki (młodzież), inni plują na rząd, choć dał dodatki dla rodzin a nie złodziei. Innym są wręczane tanie hasła( bo swojego rozumu nie mają) od opozycji i idą jak te stado baranów. Brak szacunku dla np. chrześcijan. Ja sama nigdy do kościoła nie chodziłam bo mama chciała bym sama sobie wybrała religię i zawsze miałam szacunek dla kościoła i ludzi wierzących. Dla mnie to wsztstko też pokazuje niski poziom nauczania, konsumpcjonizm dzisiejszych młodych ludzi. Coś okropnego i te obrazki też pomogły mi podjąć decyzję o pozostaniu dłużej na szteli!
Niedawno grali na balkonach lekarzom a teraz się gromadzą, ręce opadają.