mariakocpowiem szczerze ze nie wiedziałam że w tk maxx są takie duże obniżki a puchówka na zimę by mi się przydała
Tk maxx ma to do siebie ,ze codziennie dokładają nowe rzeczy.
Najlepiej jak się ma go blisko i często zagląda, to można coś konkretnego upolować .kiedy bylam w Bonn,to tam się zaopatrywalam ,przeważnie w sportowe ubrania czy buty. Porządne trekingowe, za kostkę i krótkie, Salomony np ,z goretexem, kurtkę Bergsona czy HH,też z goretexem, wszystkie koszuki,legginsy czy bluzy, to właśnie tam kupiłam i wszystko za 1/3 ceny albo przynajmniej 50% taniej niż w Intersport czy Sport Arenie.
Dzisiaj w Galerii Kaufhof znów kupiłam co...? Buty oczywiście. 2 pary. Jedne balleriny (Nie przepadam, ale nie zawsze trampki pasują
),Hush Puppies ,bo na te markę było dodatkowo 50%rabatu, więc zamiast 59,99 wydałam na nie 14,99 bo już były przecenione, i botki, skórzane, do kostki ,Riekersy ,tez przecenione z dodatkowym 30%rabatem. I juz nie 49,99 tylko19,59 !
No grzech nie kupić
A pojechałam tylko po walizkę podręczną. Tę nabyłam w TKmaxx. Przy okazji cienką kurtkę "rowerową czy chodzeniową ",Regatta, nie za 99 tylko 29,23
Jak zdążę, to zrobię fotki i wstawię.
Kamizela, ta która mi się śni, była już tylko jedna, niestety nie w moim rozmiarze
Musiałam coś kupić na pocieszenie