Takie tam małe kobiece smuteczki. Będzie dobrze. :-) musi być...
Takie tam małe kobiece smuteczki. Będzie dobrze. :-) musi być...
Witam pięknie w słoneczną niedzielę.
Dziś po śniadaniu jadę na Flohmark, może znajdę jakąś perełkę?
Miłej, leniwej niedzieli wszystkim pracującym, a rozrywkowej - urlopującym.:angel3:
Dzień dobry spóźnione :-)
U mnie już pauza, obiad zjedzony, pedepcia uśpiona :lol1:
Niedziela powitała mnie piękną, słoneczną pogodą, a teraz już się chmury zbierają :-(. Już szukam powodu, żeby usprawiedliwić swoje lenistwo i w domu zostać w czasie przerwy :oczko:
Jakaś ospała jestem, nic mi się nie chce. Zawsze tak mam po 3 tygodniach turnusu. A w małej miejscowości to się człowiek jeszcze bardziej rozleniwia. Pięknego, niedzielnego popołudnia Wam życzę :najlepszego3:
Hej Malgi u mnie będziesz na tym Flomarku? to może się spotkamy,ja mam tylko 2 godz.wolnego ale pójdę po śniadaniu zobaczyć bo mam blisko. Pewnie masz samochód.:-).
Byłam w Braunschweigu na flohmarku, do Ciebie trochę za daleko. Nadreptałam się okrutnie, ale trochę klamotów nakupiłam.
Gusia czy ty to może ja,bo ja też się rozleniwiam,podobnie jak ty szukam powodu żeby posiedzieć w domu,bo podobnie jestem na wichurze i nie ma gdzie chodzić ani jezdzić,nawet parku porządnego nie ma i też chyba zostanę w domu ? a powód mam że pdp o 3,00 mnie zbudziła do toalety bo sama już nie potrafi iść i ja potem do ok 5 nie spałam więc jestem niewyspana i zmęczona :gwizdanie: Wczoraj zrobiłam 20km.na rowerze to dziś już może nie muszę :hihi: