Przeloz na 2021 rok. Wtedy pojedziesz .
Przeloz na 2021 rok. Wtedy pojedziesz .
Ja zrezygnowałam. Zadadek który wpłaciłam na 2 osoby na wczasy czyli jakieś 800 zł chyba przepadnie.Trudno. Zdrowie jest teraz dla mnie priorytetem.Odpoczne w domu:-)
:oklaski:
Kika cieszysz się że martwię się i zdrowie:aniolki: czy cieszysz się że kasę straciłam:hihi:
nie ma takiej opcji :klotnia: :smiech2:
Myślę, że może już sie uspokoi...W razie czego, pozostaje jedyna możliwość....Anulować albo przełożyć:-)
Zycze fajnych wakacji, ani myślę o tym ze latem wirus usnie i bedzie gdzie jechac :-( Chyba znow zaczniemy od wczasow pod grusza z namiotem i spiworami .
Zycze fajnych wakacji, ani myślę o tym ze latem wirus usnie i bedzie gdzie jechac :-( Chyba znow zaczniemy od wczasow pod grusza z namiotem i spiworami .
Mam pomysła...spakować namiot i jechać gdzieś na wieś :-) ale żeby i woda była, żeby móc:pływam:
Mam takie miejsce- na polu za stodołą na 'ojcowiźnie" mojej mamy- nad jeziorem Hańcza. Wujek, stary kawaler nie broni całej, dużej rodzinie (on ma ośmioro rodzeństwa, nastarsza ciocia ośmiu synów- jeden z nich już wnuka oczekuje- naprawdę, sporo nas jest!)- rozbijać tam namiotów.
Namiot, czyste jezioro, przepiękne tereny do zwiedzania- pieszo, rowerem, samochodem, można kajakiem pływać, nurkować...
A swoją drogą ciekawe, jak to się rozwinie- czy więcje będzie wyjazdów pod gruszę, czy bardziej ekskluzywnych? Bo jakoś mi się wydaje, że raczej w Polsce, niż za granicą....
Wiem, żartowałem :-) Z drugiej strony nie wiem, gdzie spędzę te święta...Nie wiem, czy anulować lipcową rezerwację na urlop (polskie morze), czy się powstrzymać. Fakt, że zaliczkę niewielką się wpłaciło, z ciekawości zadzwonię do nich i się dowiem, jaka jest skala anulowania rezerwacji pobytów.
Bierzesz pod uwagę wyjazd w najbliższych dniach? Ja najbardziej boję się podróży,
nie ma takiej opcji :klotnia: :smiech2:
Myślę, że może już sie uspokoi...W razie czego, pozostaje jedyna możliwość....Anulować albo przełożyć:-)
Planujesz jechać busem,czy własnym autem? W moim przypadku własne auto nie wchodzi w grę. ..