Potrafię czytać :zawstydzony:
Tylko zapytałam może nie do końca precyzyjnie ale Luke mi już odpowiedział kulturalnie bardzo :-)
Potrafię czytać :zawstydzony:
Tylko zapytałam może nie do końca precyzyjnie ale Luke mi już odpowiedział kulturalnie bardzo :-)
Mleczko,
pod niewłaściwym postem odpisałem. Miało być pod postem o Twoje pytanie o maseczki
Luke wie , ze czytac potrafisz .Ja juz tez wiem :-):-)
Teraz na poważnie. Przecież jak sytuacja się uspokoi i ludzie pootwierają zakłady pracy (restauracje, usługi) to wszyscy do rachunku mogliby dorzucić 5 zł. Ja mam zamiar właśnie w ten sposób wspomoc drobnych przedsiębiorcow (krawcowa, fryzjer, stylistka) Mysle, że w tej sytuacji byłoby to też jakieś konkretne wsparcie.
Nie zawsze powinno się wamagac wsparcia tylko od państwa.
Czy Ty Kika do rzadu chcesz sie dostac .Nie wystarczy Ci etat ministra forumowego ? :-):-):-):-):-)
Teraz na poważnie. Przecież jak sytuacja się uspokoi i ludzie pootwierają zakłady pracy (restauracje, usługi) to wszyscy do rachunku mogliby dorzucić 5 zł. Ja mam zamiar właśnie w ten sposób wspomoc drobnych przedsiębiorcow (krawcowa, fryzjer, stylistka) Mysle, że w tej sytuacji byłoby to też jakieś konkretne wsparcie.
Nie zawsze powinno się wamagac wsparcia tylko od państwa.
Kika jeśli pozamykają inne zakłady pracy i ludzie nie będą zarabiać mało kogo będzie stać na takie luxusy jak fryzjer i kosmetyczka dlatego że będą mieli może długi w bankach, światło, i inne świadczenia.
To mój pomysł nie rządowy :slodki krolik:
Asystenta bym potrzebowała żeby mi tekę nosił :zawstydzony:
Pomysl wydaje mi się dobry bo jako spoleczenstwo nigdy zbyt hojni nie byliśmy. Napiwki daje się na całym świecie w niektórych krajach jest to obowiązkowe :-)
Sama się trochę :zawstydzony:ale teraz jest okazja żeby się zrehabilitować
PS
Zawsze chętnie prezenty przyjmowalam od podopiecznych i ich rodzin :oczko2:
Widzisz to w czarnych barwach. Kiedyś wszystko wróci do normalnosci. Ja jestem pod tym względem optymistka :-)
Jak sie wybierasz do lekarza to wstap do okulisty :-):smiech::smiech2: