Nie widziałam. Możesz podesłać linka? Dziękuję:kwiatek dla ciebie:
Nie widziałam. Możesz podesłać linka? Dziękuję:kwiatek dla ciebie:
Gdzie są wszyscy? Odjeło Wam nowe i chęć pisania po tym co usłyszeliście od p.premiera? Ja jestem załamana. Naprawdę psychicznie siadam. :-(:-(:-(
Gdzie są wszyscy? Odjeło Wam nowe i chęć pisania po tym co usłyszeliście od p.premiera? Ja jestem załamana. Naprawdę psychicznie siadam. :-(:-(:-(
Odkąd nie śledzę newsów Polsat24 jestem zdrowsza i nie mam żadnych objawów. A miałam. :karmic ptaki:
No nie wiem, nie wiem :rozmysla: :pije i pali: Może byłoby lepiej gdyby słoniki mieli.
No nie wiem, nie wiem :rozmysla: :pije i pali: Może byłoby lepiej gdyby słoniki mieli.
Jakie słoniki? I jak je trzymać. Chyba że zabawkowe, ale to mogą być i żaby i kaczki i koniczyny. Eee nie rozumiem. :skacze:
Poza tym bez przesady . :oczko1:
Oj Kama, poczucie humoru ci siadło :strach na wroble: Dorotee się od razu kapneła o co chodzi - o trąby !!! :lol1:
To efekt kwarantany:chaplin: u Kamy . Ja od soboty zaczynam :wiezienie: pomocy .
To efekt kwarantany:chaplin: u Kamy . Ja od soboty zaczynam :wiezienie: pomocy .