Ja też lubie oglądać bajeczki :-)
Ruskie, skazki "nie mają sobie równych. Szczególnie ten padający śnieg. Ja się tak zastanawiam jak oni w tamtych czasach takie bajeczne efekty uzyskiwali :-)
A kto nie lubił wilka i zająca!?
Nu ,zajac....
Ja oglądałam, moje dzieci, a teraz mój czteroletni wnuk te same bajki ogląda.
Jak jestem u niego, to razem oglądamy Maszę i wilka
Rodzice nie włączają jemu tych nowoczesnych bajek, ale zna właśnie Bolka i Lolka, Koziołka Matolka, Piaskowego dziadka i inne stare.
Jak jest u mnie to oglądamy te nowsze, bo mi jest jego trochę szkoda, że kiedy spotka się w Polsce z rówieśnikami, to nie wie często o czym rozmawiają
Dyskusja przeniesiona do- Jak minął dzień.
A kto nie lubił wilka i zająca!?:-)
Nu ,zajac....:-)
Ja oglądałam, moje dzieci, a teraz mój czteroletni wnuk te same bajki ogląda.
Jak jestem u niego, to razem oglądamy Maszę i wilka :-)
Rodzice nie włączają jemu tych nowoczesnych bajek, ale zna właśnie Bolka i Lolka, Koziołka Matolka, Piaskowego dziadka i inne stare.
Jak jest u mnie to oglądamy te nowsze, bo mi jest jego trochę szkoda, że kiedy spotka się w Polsce z rówieśnikami, to nie wie często o czym rozmawiają :-(
Dyskusja przeniesiona do- Jak minął dzień.
Nu zajec, nu pagadi :smiech3:
Nie wiem.dlaczego nie można tych bajek już obejrzeć w telewizji, przecież jeżeli chodzi o kino czy telewizję to chyba nic nie może wyjść z mody. Mam te wszystkie bajki ponagrywane i dużo oryginalnych na kasetach VHS..Mialam to już wyrzucić ale może kiedyś wnuczki będą chciały obejrzeć tylko czy im się spodobają takie starocie :bezradny:
Nie wiem co tam oni (syn z synową)dokładnie mają, ale przez Internet oglądają polską telewizję, wyszukują na swoim smart tv ,stare i nowe polskie seriale,filmy i bajki. Podobnie jak jestem u córki. Jak nie mieli jeszcze dzieci, to czy tu,czy tam, urządzaliśmy sobie nocne maratony filmowe :-)
Jak wszystkich obwachasz to napisz co wybrałaś :-)
Nie ma tego Lena Van ani bez Van pół godz stałam przed tym regałem i do..a nic:czysci okulary:
Wykupili bo ładnie pachnie :-)
Ja też kupiłam ostatniego. Został tylko tester :-)
Nie nerw mnie:-) fotkę możesz wstawić ?
Zrobić mogę i do kogoś przesłać na Fb więcej nie potrafię bo za krótko na zleceniu z Engel byłam i tylko tego mnie zdążyła nauczyć :zawstydzony:
Poproszę ja płaszczykiem się pochwalę jaki dzisiaj kupiłam :to nie ja::slodki krolik:
Na Fejsie nie jestem no to klapa