Też lubię to, co wymieniłaś:-)
Też lubię to, co wymieniłaś:-)
Nie wiem, kim byłby Leszek, ale pewnie mieszkałby gdzieś "daleko od szosy ...":-)
Dyskusja tutaj https://www.opiekunki24.pl/forum/temat/3564/wygadaj-sie/jak-minal-dzien-7/page/94
Bo było mało filmów, westerny też kiedyś przyciągały bo innych nie było:hihi:
No właśnie pamiętacie,takie to były czasy ale lepsze jak dziś, i weselsze:radosc1:
A o 22,00 koniec programu i paski na ekranie a teraz całą noc można ogłądać tylko nie wiadomo co wybrać :-(
Pamiętam jak zawsze w czwartki była "Kobra" kryminał ale wtedy były dwa albo nawet jeden program w TV,kto to pamięta napewno dużo z was:oklaski1:
W poniedzialki teatr telewizji :-)
A piątek z psem Pankracym czy Zwierzyniec ?No i seral to był chyba ,,Kosmos 1999 ":hihi:
A Kaczor Donald "raz do roku na Święta to dopiero przyciągał i dużych i malych :-)
Jacek i Agatka ,, Pacynki ,, pierwsza dobranocka ,póżniej Ptyś i Balbina , itd ...
To były czasy :-)
Pamiętam jak mój tata powiedział mi, że smok Telesfor ma uszy z grzebieni. Prawie się popłakałam i długo nie mogłam tacie wybaczyć że zburzył wizerunek mojego ubionego smoka :-)
To były czasy :-)
Pamiętam jak mój tata powiedział mi, że smok Telesfor ma uszy z grzebieni. Prawie się popłakałam i długo nie mogłam tacie wybaczyć że zburzył wizerunek mojego ubionego smoka :-)