Czytam was i ryczę
Czytam was i ryczę
Takie duże dziewczynki a płaczą za domkiem....:)
Ja wam powiem,ze pierwszy raz mi się wcale nie dłuży,wręcz przeciwnie,czas leci jak wściekły :). Okolica cudna,babcia humorzasta i foszasta ale da się przeżyć :).Całkiem niedawno doszłam do wniosku,że mogłabym tu osiąść na stałe,no ale drugiej połówki z dowodem CH wciąż brak,więc niestety chyba jednak nie osiądę tu na stałe :):):).
W domu czeka stęskniona córka i pies :)
Ja wam powiem,ze pierwszy raz mi się wcale nie dłuży,wręcz przeciwnie,czas leci jak wściekły :). Okolica cudna,babcia humorzasta i foszasta ale da się przeżyć :).Całkiem niedawno doszłam do wniosku,że mogłabym tu osiąść na stałe,no ale drugiej połówki z dowodem CH wciąż brak,więc niestety chyba jednak nie osiądę tu na stałe :):):).
A ja buczałam dzisiaj jak wyszlam na spacer,szłam i płakałam-taką poczułam tesknote,musiałam głupio wygladac.
Ivanilio, wiecej wlasnego wkładu w szukanie drugiej połówki ze szwajcarskim ausweisem, samo nic nie przypełznie, wiesz, faceci teraz sa leniwi. Ty musisz byc łowca, takie czasy. Zycze Ci powodzenia !!