Jak radzicie sobie z tęsknotą tu w Niemczech ?

31 maja 2013 19:45
Kasiula jesteś wielka !!!
31 maja 2013 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
Wiesiulka -wiesz ten Pulitzer,Noble i Majorka są takie inspirujące:):):):)jakoś muszę na nie zapracować:):):):)
31 maja 2013 19:53
Kasiu63 piszesz swietne wiersze...
31 maja 2013 20:17
Kochane ja tym razem dopiero sobie nie radze z tesknota wszystko mnie przytlacza,nie radze sobie z niektorymi sprawami ale cos trudne to bedzie wroce polatwie troche spraw i znow w droge i tak do listopada bo porem chce juz byc w domku
31 maja 2013 20:19 / 1 osobie podoba się ten post
serce78

Kochane ja tym razem dopiero sobie nie radze z tesknota wszystko mnie przytlacza,nie radze sobie z niektorymi sprawami ale cos trudne to bedzie wroce polatwie troche spraw i znow w droge i tak do listopada bo porem chce juz byc w domku

serduszko jestes dzielna wytrzymasz jeszcze troche!!! a jak co to wal do nas smialo ;)......
31 maja 2013 20:25
serce

Kasiu63 piszesz swietne wiersze...

Serce - nie tylko ja.Więcej na forum poetek:)
31 maja 2013 21:23
magmab

serduszko jestes dzielna wytrzymasz jeszcze troche!!! a jak co to wal do nas smialo ;)......

Wytrzymam dzieki wam kochani,ale sytuacja mnie moja przerasta buziaki
31 maja 2013 21:24
Kaśka zapomniałaś jeszcze o nagrodzie Nike:P:P:)
31 maja 2013 21:25
Serduszko my zawsze z Tobą !!!!
Telefon masz ? Jak potrzeba to dzwoń !!! Na fb też jestem !!!
31 maja 2013 21:31
Serduszko pukaj w rytmie czaczy i jakos to bedzie.Pomalu aby do przodu:)
31 maja 2013 21:37
kasia63

Serce - nie tylko ja.Więcej na forum poetek:)

Poetek więcej, ale tylko jedna jest bardzo dobra. Nie bądź taka skromna!

Miałam dziś fajny dzień - kompletnie bez tęsknoty za czymkolwiek. A wszystko dlatego, że najpierw obejrzałam świetny film w telewizji o romansie słynnej Coco Chanel i Igora Strawińskiego, którego balet Święto wiosny wystawiony w 1913r. był tak nowatorski muzycznie i choreograficznie, że stał się skandalem. Inny film o pomysłodawczyni Chanel nr 5  pt Coco Chanel można sobie darować, jest słaby, ten o którym piszę - bardzo inteliegentnie zrobiony, pokazujący dwie wybitne postacie nie tylko wśród sukcesów, ale też  w ich codziennej udręce.
Potem zwiedziłam różne miasta jeżdżąc wirtualnie pociągami nowoczesnymi i starymi, bo dziś na 3 SAT prawie cały dzień  poświęcono kolejnictwu. Byłam w Chinach, Rumunii, Bułgarii, Mongolii oraz Szwajcarii. Nie mogłam oderwać oczu od ekranu, a babcia czytała dzielnie, więc wilk syty i owca cała.
Chciałabym zawsze radzić sobie tak dobrze z tęsknotą jak dzisiaj!
31 maja 2013 22:40
Romana -te rymowanki to rymowanki a nie żadna poezja:)
31 maja 2013 22:42 / 1 osobie podoba się ten post
a zwiedzałyście już świat z google maps?
31 maja 2013 23:07
serce78

Wytrzymam dzieki wam kochani,ale sytuacja mnie moja przerasta buziaki

mam skype jak bys chciala pogadac ;)
31 maja 2013 23:23
magmab

mam skype jak bys chciala pogadac ;)

Dzieki sliczne ,niemam sluchawek bo zapomnialam bo na wariata akowanie ale popisac tez mozna na skypie moj adres w profilu