Jo byda wiedzieć co fanzolicie? :)))

Jo byda wiedzieć co fanzolicie? :)))
Możno ja, kiej żeś swojo... Ino roz zacznymy i nos łochromoli tyn tam co se na wierchu siednoł i spoziro na te swoje bajtloki. Bo patrzej, my se tak zacznymy fanzolić i rajcować a borok nic nie pomiarkuje i bana nom wciepnie, bo se zmyśli co my jakie trefne som... ;))))))))
A jesteś pewno że tyn na wiyrchu to gorol?? :))))))
Wtorek dopiero i postować trzeba a nie już życzenia składać.
W sklepach co prawda Wielkanoc od stycznia już, ale....
Knorr.. Ty jeszcze nie śpisz, czy już nie śpisz, czy to tylko taka mała pauza.. ? :-)
Knorr.. Ty jeszcze nie śpisz, czy już nie śpisz, czy to tylko taka mała pauza.. ? :-)
Jeszcze raz. A Ty Danuta nie śpisz też?
A mnie denerwują te ich jajka powieszone na drzewach i krzaczkach... Wydaje mi się to sileniem na oryginalność...Wolę jak to się ma tak jak to kura zniosła :-) Tu jeszcze miałam okazję przyjrzeć się "Dniu kapeluszy".. To coś takiego jak dzień mężczyzny... Wtedy wszyscy panowie mają cuda-cudeńka na głowach ... :-)I brzuszaci i z wózkami, młodzi i starzy (podpierani przez swoje leciwe żony) idą do rynku na piwko w czymś na głowie (też typowo bawarskie nakrycia głowy, ale nie tylko). Wyglądają jak koguciki, które raz w roku mają okazję pokazać swój grzebień. Jak zobaczyłam całe to towarzystwo, to powiedziałam do żony pdp, że polscy mężczyźni są o wiele przystojniejsi :lol2:
Myslałem, że sam jeden to mam. Nie podoba mi się tu zwyczaj jajek na dzrewach. To takie na siłę niby choinki z jajkami
Myslałem, że sam jeden to mam. Nie podoba mi się tu zwyczaj jajek na dzrewach. To takie na siłę niby choinki z jajkami