Wielkanoc - życzenia

04 kwietnia 2015 13:49 / 11 osobom podoba się ten post
kristina

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje
Bogaty zajączek uśmiechem czaruje
Żółty kurczaczek spełni marzenia
Malutki baranek cicho zabeczy
WESOŁEGO ALLELUJA

04 kwietnia 2015 14:26 / 8 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Aby mazurki na Waszym świątecznym stole koncertowały tak słodko jak co roku, aby zajączki wielkanocne nie skąpiły Wam podarków, a dobry Bóg - swojej łaski. Wesołego Alleluja!

Dzięki Szanowny Mosusiu. Tak się przejełam tymi życzeniami, że przeczytałam "aby zajączki wielkanocne nie skąpiły Wam PODATKÓW" - jak bum-bum. Nie zmyślam i nie kombinuję. Oczopląsu jakiegoś dostałam. A że się potem uśmiałam z tego, to i z Wami się moja pomyłką dzielę.
04 kwietnia 2015 14:37 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Dzięki Szanowny Mosusiu. Tak się przejełam tymi życzeniami, że przeczytałam "aby zajączki wielkanocne nie skąpiły Wam PODATKÓW" - jak bum-bum. Nie zmyślam i nie kombinuję. Oczopląsu jakiegoś dostałam. A że się potem uśmiałam z tego, to i z Wami się moja pomyłką dzielę.

Ja też podatki tam zobaczyłam, chyba dlatego, że w Polsce czeka mnie rozliczenie roczne... ;-)

04 kwietnia 2015 15:10 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Sorry,ze tak w temacie świątecznym,ale jak wchodzenia na główną stronę i widzę "Szukam koleżanki" często (zanim sobie ekran tel powieksze) czytam  "Szukam kochanki"....
04 kwietnia 2015 17:06 / 15 osobom podoba się ten post
Kto zna gware slaska niech poczyta!!Hazok kuko zza krzoka na drugigo hazoka
idymy na świyncone, bier koszyk, pakuj jajca i wyndzone
wusztem bydzie woniać wszyndzie
a kapelon godac bydzie :
niech w te świynta klara świeci
kożdy karlus kibel wody chyci
lejom chopcy, piszczom frelki
niych te święta tak po slasku byda szwarne
a po polsku wyjatkowe i poprostiu zdrowe.
04 kwietnia 2015 17:29 / 20 osobom podoba się ten post
Wszystkiego dobrego i dużo zdrowia moje skarbeńki ! :)
04 kwietnia 2015 17:59 / 19 osobom podoba się ten post
Przyłączam się do Życzeń Wielkanocnych! Najserdeczniejsze życzenia chciałam złożyć szczególnie tym, którzy święta spędzają za granicą i są z dala od swoich rodzin i bliskich! Przede wszystkim zdrowia, uśmiechu na twarzy i samych sympatycznych podopiecznych!
04 kwietnia 2015 18:50 / 16 osobom podoba się ten post
Tez sie przylacze

Zdrowych, wesolych i szczesliwych Swiat!!!
04 kwietnia 2015 19:08 / 21 osobom podoba się ten post
A ja Wam zycze spokojnych Świat,i zajaca z DUZYMI jajami
Oby byl juz wtorek
04 kwietnia 2015 19:12 / 22 osobom podoba się ten post

04 kwietnia 2015 19:50 / 16 osobom podoba się ten post
Tym razem zyczenia świąteczne, tylko dla naszych panów :)))))))) Oczywiscie niech te zajączki wielkanocne zagoszczą w Waszym zyciu na stałe , ku radości wszelakiej :)))))))) Wesołego Alleluja!
04 kwietnia 2015 20:23 / 22 osobom podoba się ten post
Miłych, Radosnych i Spokojnych Świąt
Chociaż trochę odpoczynku
I jak najmniej tęsknoty
Życzę Wam Wszystkim
04 kwietnia 2015 21:50 / 14 osobom podoba się ten post
Wesołych Swiąt wszystkim życzę !
04 kwietnia 2015 21:54 / 17 osobom podoba się ten post
Zdala słychać trzask gałęzi to zajączek przez las pędzi,chociaż Wielka jest sobota cieżka czeka go robota.Zhukiem wpada do kurnika bierze jajka szybko znika w drodze wszystkie je maluje z trudem tempo utrzymuje.Z pisankami zdażyć musi zanim z rezurekcji wrócisz,potem trochę chłop odpocznie w ciepłym gniazdku sobie spocznie.Miejsca długo nie zagrzeje coś mu się na głowe leje.Głośno śmieje się baranek to już lany poniedziałek.
04 kwietnia 2015 22:17 / 11 osobom podoba się ten post