Wielkanoc - życzenia

23 marca 2016 07:49 / 2 osobom podoba się ten post
łapać zajączka :))))
23 marca 2016 10:51 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

To nie jest zwyczaj "tu" to zwyczaj w wielu krajach. W Polsce też. Chyba dawno nie byłeś w swieta wielkanocne w kraju. Mnie to akurat nie przeszkadza a nawet sie podoba . W rózny sposob przyozdabiane sa ogrody , domy . To rzecz gustu a jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje :-) :-) Zawsze jesli jestem w domu dekoruję na zewnątrz . Pomysłow jest sporo i wyglą świateczny :-) np.

W jednym się zgadzam,o gustach się nie dyskutuje.
p.s. ładne dekoracje przed domem u mleczko1 są.
23 marca 2016 11:09 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

To nie jest zwyczaj "tu" to zwyczaj w wielu krajach. W Polsce też. Chyba dawno nie byłeś w swieta wielkanocne w kraju. Mnie to akurat nie przeszkadza a nawet sie podoba . W rózny sposob przyozdabiane sa ogrody , domy . To rzecz gustu a jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje :-) :-) Zawsze jesli jestem w domu dekoruję na zewnątrz . Pomysłow jest sporo i wyglą świateczny :-) np.

Dekoracje przed domem będą dopiero - uściślam. Bo te powyżej to z internetu pomysły np."dekoracje wielkanocne - galeria zdjęć". )))
23 marca 2016 11:28 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

Dekoracje przed domem będą dopiero - uściślam. Bo te powyżej to z internetu pomysły np."dekoracje wielkanocne - galeria zdjęć". :-))))

jesli wklejam swoje to pisze . Wkleiłam dla przykładu. Moje tez sa, własnie z przed swiat wielkanocnych  tu na forum . Tylko pewnie w innym temacie.
Nie zauwazyłeś ? szkoda!!!! Aaaaa, moje tez sa w necie.
23 marca 2016 12:09 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Na Twoich zdięciach wiszących jajek nie widzę tylko leżące,,, I tak jak kura dała tak je lubię, a na drzewkach wieszam bombki... Mam swoje lata, jestem tradycjonalistką i  z takim jajem jestem oswojona... i takie mi sie podoba.. Tez mam prawo...  Ja Niemcom tego prawa nie odbieram... Niech mają jak lubią.. zawsze trochę inaczej ...
23 marca 2016 13:37 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

jesli wklejam swoje to pisze . Wkleiłam dla przykładu. Moje tez sa, własnie z przed swiat wielkanocnych  tu na forum . Tylko pewnie w innym temacie.
Nie zauwazyłeś ? szkoda!!!! Aaaaa, moje tez sa w necie.

No jak tu wkleiłaś, znaczy zauważę, bo tym samym już w necie są.To forum też w necie jest. Ty i Ja też jesteśmy teraz w necie. 
A w ogóle, to jakie to życie bez netu jest.)))
23 marca 2016 15:14
"Indyk marzył o niedzieli, a w sobotę łeb ucieli." Po prostu brak słów. Ot, tak prosta prawdziwa historia.
23 marca 2016 15:59 / 7 osobom podoba się ten post
Nie wiem jak to będzie u mnie, mam juz serdecznie dosyc płakania, jest mi b.b. trudno podnieśc się
mam kochanego syna i to dodaje mi sił

23 marca 2016 16:28 / 4 osobom podoba się ten post
Knorr

Wtorek dopiero i postować trzeba a nie już życzenia składać.
W sklepach co prawda Wielkanoc od stycznia już, ale....

Malkontent ! dobrych życzeń nigdy dość !  Z  jakiejkolwiek okazji  a i bez okazji  też .  Dla Ciebie i dla całego Opiekunkowa - bez okazji , przedświątecznie i postnie ( i szczerze , z głębi serducha ) : 

23 marca 2016 17:00 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

Nie wiem jak to będzie u mnie, mam juz serdecznie dosyc płakania, jest mi b.b. trudno podnieśc się

czasami człowiek mysli że więcej nie uniesie ale uniesie uniesie ale ile przy tym łez wyleje wie tylko ten kto to samo przezył
23 marca 2016 17:25
bieta

Eluniu ja tez jestem w tej samej sytuacji ciezko sie ogarnac mi po tych moich traumach ale wiem ze moje kochane osoby sa u gory i mnie pilnuja i staram sie byc silna,pamietaj to co mowilam Tobie nie raz buziaki
23 marca 2016 17:26 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Nie płacz kochana
23 marca 2016 17:31 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

.......płacz Kochana, płacz, wypłacz się, to nieuniknione, ale to minie, wcześniej czy póżniej ale minie..........
23 marca 2016 17:34 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

modlitwa, post i jałmużna
ładne kwiatki

23 marca 2016 18:11 / 1 osobie podoba się ten post
Knorr

Pisankowy świat