Dziękuję Ci kochana. Mam jakieś bezsenne noce a poza tym to jakaś głupota z mojej strony, że budzę się w nocy i wtedy najlepiej mówię po niemiecku. Umysł w nocy swierzy i zwroty łatwo się wymawia. :smiech3:
Dziękuję Ci kochana. Mam jakieś bezsenne noce a poza tym to jakaś głupota z mojej strony, że budzę się w nocy i wtedy najlepiej mówię po niemiecku. Umysł w nocy swierzy i zwroty łatwo się wymawia. :smiech3:
Też lubię z sobą pogadać ...po niemiecku też . Teraz to nawet moderne jakby , żeby z samym soba gadać :-)
Nooo.....bardzo moderne :-) i leżenie na kozetce też moderne.....:smiech3:
Gadanie z samym sobą dowodzi inteligencji rozmówcy, wycisza, uspokaja. Pozwala na ew problem spojrzeć z boku, chłodnym okiem
Dziękuję Dorotko ...bo ta Ewka ( nie Ewuś , Ewunia ) to by na kozetkę u psychiatry od razu kładła . Sama niech się położy ...@ jedna .
Nooo.....bardzo moderne :-) i leżenie na kozetce też moderne.....:smiech3:
I tak zrobie. Jestem po weryfikacji języka. Poszło ok. Czekam na pierwszą ofertę. Chce pojechać na krótko 4-6 tygodni. Spróbować i zobaczyć jak to jest. Obym tylko popadła na fajna/ fajnego pdp. Ja z natury jestem bardzo żywiołowa i wesoła i umiem zjednywać sobie ludzi. Pozdrawiam
Leżenie na kozetce przede wszzystkim kosztuje i to niemało a Duśka kasy na takie duperszwance chyba nie ma w nadmiarze:)U nas jest darmowa kozetka i można gadac i gadac bez limitu:):)
Chciałam dopisać, leżenie na kozetce jest nie tylko modern i drogie, często jest koniecznością, czasem nie ma z kim pogadać po prostu. Wtedy dobrze że jest chociaż drogi psycholog.
Najpierw trzeba na niego miec pieniądze,bo na NFZ to wiadomo ile się czeka...
A przy okazji ,jak na tej Twojej ciężkiej szteli,coś załatwiłaś w sprawie zjazdu,gadałaś z agencją? Masz tam na miejscu jakiegoś koordynatora?
Dorotee-a Twój kręgosłup ,zniszczysz sobie szyjny i po doktorach będziesz latać...Zdrowia Ci nikt nie wróci ,ani żadne pieniądze nie zastapią.Przepraszam ,ale ja nie rozumiem tego podejścia "dam radę".Jak widze ,ze nie dam bo to szkodzi moejmu zdrowiu to spadam czym prędzej.....Co z tego ,ze pracy mało ,kiedy ta co jest .......Nie musisz czekać -Ty chcesz czekać a to całkiem co innego....