Dziękuję. Jestem z natury odważna i nie boję się wyzwań. Bardziej się martwię tym co ludzie powiedzą, że zostawiam córke pod opieką obcych i wyjeżdzam.
Dziękuję. Jestem z natury odważna i nie boję się wyzwań. Bardziej się martwię tym co ludzie powiedzą, że zostawiam córke pod opieką obcych i wyjeżdzam.
Ja tylko zapytałam ...ale kulturalnej odpowiedzi nie uzyskałam . Czyżby ..w drugą stronę ...niekulturalną kolega nam się zbiesił ?
A może brymuchy weselnej pokosztowal ? :-)
Dusiu idą święta Wielkanocne , będą potrzebne krótkie zastępstwa, wiele stałych opiekunek chce ten czas spędzić z najbliższymi, myślę że takie 3-4 tygodnie dałoby ci obraz tej pracy...z mojej strony mogę ci dać namiar na moją firme.pewna i sprawdzona..wiem że potrzebują na takie krótkie zastępstwa..
Jeśli możesz podaj mi ten adres swojej agencji. Spróbuję zapytać o krótkie wyjazdy. Dziękuję.
Dusia ...Skarlet i jeszcze spora grupa pracują w fajnej agencji , która na naszym forum też wrzuca oferty . Też z nimi jeździłam i potwierdzam , że bardzo w porządku . Myślę , że nie zrobię przestępstwa , nie złamię regulaminu ( kiedyś by się za to dyscyplinarnie wyleciało ...ale to ponad rok temu ) jak Ci zdradzę nazwę tej agencji : to jest HR Investment .....
A tak na marginesie ...Co Ty dziecinko po nocach nie śpisz ? ...W nocy to się śpi a nie po forum śmiga . Wypoczywaj teraz , póki nie jesteś na robotach w D...i a nie jak jakiś duch , czy inny Marek po pustym piekle się poniewierasz . Szkoda zdrowia . :smiech3:
Duzo ludzi mialo podobnie z nozem nakarku i trza bylo jechac,dzieci sie odchowaly a i samodzielne sie zrobily. Jedz i nie pacz na nic. Nikt za ciebie nie zrobi oplat i do gara nie wlozy. Tys sama odpowiedzialna za swoje zycie a dziecko zrozumie. Pisz z nami to bedziemy cie wspierac :aniolki:
Dusia ...Skarlet i jeszcze spora grupa pracują w fajnej agencji , która na naszym forum też wrzuca oferty . Też z nimi jeździłam i potwierdzam , że bardzo w porządku . Myślę , że nie zrobię przestępstwa , nie złamię regulaminu ( kiedyś by się za to dyscyplinarnie wyleciało ...ale to ponad rok temu ) jak Ci zdradzę nazwę tej agencji : to jest HR Investment .....
A tak na marginesie ...Co Ty dziecinko po nocach nie śpisz ? ...W nocy to się śpi a nie po forum śmiga . Wypoczywaj teraz , póki nie jesteś na robotach w D...i a nie jak jakiś duch , czy inny Marek po pustym piekle się poniewierasz . Szkoda zdrowia . :smiech3: