Ócz siem ócz bo naóka to potęgi klócz...tak muwiła moja naóczycielka.

Nie lóbiłam moiei nauczycielki, bo mnie zafsze stafiaua do konta :(
Moia naóczycielka tylko kszyczaua,dauo siem jom lóbić.
Rzeby byuo f temacie,dziś na obiat byuo mienso panierofane,a f śrotku szynka i ser,Fszystko usmarzone na patelni. Curka dziatka takie códo zrobiua,Byua jeszcze sauata i kiszona kapósta duszona z japkami.
Moia to byua maupa. Jósz nie miauam siuy. Ras nawet fymazauam jej kredom biórko od spodó. Nic nie pomoguo. I tak rocice mósieli pszyiść do szkouy,a ja ftedy dopiero do podstafufki hodziuam. No iak ona mogua?
Ivanilko- barco dobże, że curka nie sapomina o surufce i ważywach. Nie bendziecie mieli zatfarcenia. To warzne. U mnie f swionsku s tym był kórczak i marhefka :)
'' Nie wiem gdzie som dobranocki to pirze tó. Dobranoc do jótra :aniolki: miłyh snuf ''
Jótro mam zópe gżybowom,tszeba czasem djete tszymać,szczegulnie po wyrzerce z miensem.
Jótro mam zópe gżybowom,tszeba czasem djete tszymać,szczegulnie po wyrzerce z miensem.
Co prawda z okazji święta wypiłem nieco alkoholu ale nie aż tyle, żeby nie móc odczytać, co jest napisane. A tu okazuje się, że nawet bedąc zupełnie trzeźwym też nie bardzo można zrozumieć o co biega. Oj "kłóje" w oczy taki tekst, "kłóje". Myslałem, że już ta fanaberia sprzed lat poszła w zapomnienie, a tu proszę, odgrzewane kotlety znowu w cenie.