Dzięki za pocieszenie . Zał mi go on nie powie co go boli, muszę się sama domyślić . Obawiam się, że to może być półpasiec . Jest równy miesiąc po szpitalu, a był jak kukła w łóżku . Słaby, odwodniony,odparzony i z odleżyną na uchu ,
Dzięki za pocieszenie . Zał mi go on nie powie co go boli, muszę się sama domyślić . Obawiam się, że to może być półpasiec . Jest równy miesiąc po szpitalu, a był jak kukła w łóżku . Słaby, odwodniony,odparzony i z odleżyną na uchu ,
Żeby wysyłać do firmy zdjęcia uśmiechniętego pdp.wychwalajac przy tym swoje zasługi i osiągnięcia w tej materii to już chyba lekka przesada! ? A może ja się mylę ???taki ciekawy news dostałam z bardzo wiarygodnego źródła.
Reklama dźwignią handlu, ale to chyba tylko do szukającego pracy powinna należec decyzja jakie chce mieć portfolio.
Coraz gorzej z tymi firmami.
A ja czekam na jakiś znak od synów. Jeden wszedł na egzamin o 8.30, drugi o 11.30. I żadnego znaku. Ach te chłopy... Obie mamusie (bo syn koleżanki też pojechał) się martwią- tatusiowie jakoś inaczej to przechodzą- a ci dranie nic.
A Konwalia08 to mnie ustawia... :placze1:
Tam mnie chwalisz tu mnie ganisz jesteś zmienny jak kobieta :-)przypomniały mi się słowa piosenki ....nie wierz nigdy kobiecie ....dobrą radę Ci dam ...:hihi:
Trzymam sie regulaminu , dojdzie do tego że ,pół zdanie będzie tu a drugie pół tam :-(