Co dzisiaj gotujesz na obiad? 11

16 lipca 2017 23:25 / 3 osobom podoba się ten post
Knorr

Proszę. Dzień Dobry, ale czy taki dobry, to nie do końca. Sam jestem tu, a do domu chcę.
Tym razem chyba za długo tu nie zabawię.

Masz tesknote za rodzina? Przez ten urlop ale tys wytrzymaly to dasz rade, przeca trza zarabiac  Tesknota przejdzie ino se jakies zajecie znajdz.
17 lipca 2017 10:51 / 4 osobom podoba się ten post
Dzisiaj pyszny rosołek,na wołowince i indyku,z mnóstwem warzyw i lubczykiem,który radośnie pyrkoli na piecu.
17 lipca 2017 16:00 / 4 osobom podoba się ten post
U mnie dzisiaj była szpicatakapustka z koperkiem, ziemniaczki i biala kiełbaska.
17 lipca 2017 16:12 / 3 osobom podoba się ten post
Pomidorowa z makaronem. 
17 lipca 2017 20:33 / 2 osobom podoba się ten post
Ładna sześcienna torebka i pisze na niej"Złoty kurczak"
a poniżej coś po wietnamsku (chyba)
17 lipca 2017 20:37 / 5 osobom podoba się ten post
Udka duszone na patelni + ziemniaki młode z łyżeczką masła,świeżym koperkiem i śmietaną + gotowana w wodzie z solą cukinia....resztek nie ma...
17 lipca 2017 20:49 / 4 osobom podoba się ten post
Ale ta Twoja zmienniczka nienażarta........ch się zna 
17 lipca 2017 20:50 / 7 osobom podoba się ten post
Krupnik, galareta z warzywami i mięsem z kurczaka.
17 lipca 2017 20:51 / 4 osobom podoba się ten post
Andrea rozbawiłaś mnie do łez, ja pierdzielę,kilogram ziemniakow :)
17 lipca 2017 20:53 / 7 osobom podoba się ten post
E tam po głowie ...po dupie dostaniesz . Rodzina nie może zrozumieć , dlaczego na makarony szczekam .......1 kg ziemniaków ...jajcara jedna . 3kg na miesiąc kupowała a tu będzie popisówy robić ...A kiedy ja ci tej zupy tyle zjadałam .... z grzeczności chyba tylko .... Patrzta ją na jakie wydatki to skazywałam:wystawia ...no..no ..noo . 
17 lipca 2017 20:54 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara48

Andrea rozbawiłaś mnie do łez, ja pierdzielę,kilogram ziemniakow :)

Kłamie ...Pinokio 
17 lipca 2017 20:58 / 5 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

E tam po głowie ...po dupie dostaniesz . Rodzina nie może zrozumieć , dlaczego na makarony szczekam ...:lol1:....1 kg ziemniaków ...jajcara jedna . 3kg na miesiąc kupowała a tu będzie popisówy robić ...A kiedy ja ci tej zupy tyle zjadałam .... z grzeczności chyba tylko :lol1:.... Patrzta ją na jakie wydatki to skazywałam:wystawia ...no..no ..noo . :wystawia jezyk1:

Wiesz co Barbaro, jak bym Cię tak zaprosiła do domu na "poczęstunek" .....to bym chyba wolała,abyś była mniej grzeczna 
17 lipca 2017 21:05 / 7 osobom podoba się ten post
Alaska

Wiesz co Barbaro, jak bym Cię tak zaprosiła do domu na "poczęstunek" .....to bym chyba wolała,abyś była mniej grzeczna :smiech3:

A idźze ..idźze  z nią ...Raptem dwa talerzyki zupy zjadałam a juz wypomina ...Dobra więcej ode mnie jadła ..o ! ... Nie wiesz jak to kucharka ? ...Popróbuje ..posmakuje i jeden talerzyk wystarczy . Co miała się zupa w garnku zmarnować jak na drugi dzień zawsze coś innego było ?....Raz tylko powtórka zupy była , bo za duzo zostało i szkoda było wywalać ....I tak Ci się za grzeczność odwdzięczają  
17 lipca 2017 21:13 / 7 osobom podoba się ten post
W nocy nie jadam . Na szychtach popołudniowych .... No co ....głodna byłam .....Tyyyy...a na serio : jutro spagetti robię 
18 lipca 2017 08:53 / 4 osobom podoba się ten post
Kartofelki smazone,jajko sadzone,szpinak,mus jabłkowy dla ulubienca