Co dzisiaj gotujesz na obiad? 11

15 lipca 2017 23:45 / 4 osobom podoba się ten post
Zupa warzywna na miesie i zapiekanka ziemniaczana z serem, warzywami i mielonym.
16 lipca 2017 09:13 / 2 osobom podoba się ten post
Karminadle , fasolka szparagowa z sosem maślano-cytrynowym,sałata lodowa z warzywami i winegretem,kartofelki
16 lipca 2017 09:29 / 3 osobom podoba się ten post
Frytki,cwiartka kurczaka( nozka),sałatka z pomidorka i papryki,dla ulubienca mus jabłkowy
16 lipca 2017 10:00 / 2 osobom podoba się ten post
Pierś z kurczaka w sosie pieczarkowym, ziemniaki, surówka ............dla Mani z czerwonej kapusty, dla mnie z pekińskiej.
16 lipca 2017 10:36 / 4 osobom podoba się ten post
No nic. Babcia z kochankiem pojechali na urodziny babcinej wnuczki. A ja sam wolną niedzielę mam, jakby to dziwne być miało w opiece. 
Sobie zrobię polską kiełbaskę z musztardą i zielonym ogórkiem pogryzę.
Po czym wystroję w basenowe gatki i pojdę popływać. A może i na rower se wsiądę, wszak dzień piękny się zapowiada. 
16 lipca 2017 10:49 / 4 osobom podoba się ten post
Knorr

No nic. Babcia z kochankiem pojechali na urodziny babcinej wnuczki. A ja sam wolną niedzielę mam, jakby to dziwne być miało w opiece. 
Sobie zrobię polską kiełbaskę z musztardą i zielonym ogórkiem pogryzę.
Po czym wystroję w basenowe gatki i pojdę popływać. A może i na rower se wsiądę, wszak dzień piękny się zapowiada. 

I z polską musztardą poproszę....Dzień Dobry! 
16 lipca 2017 10:58 / 6 osobom podoba się ten post
Dzisiaj chyba będzie knajpa.
16 lipca 2017 11:19 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Dzisiaj chyba będzie knajpa.

Dawaj przepis na tę "knajpę" ......zrobię w domu.
16 lipca 2017 11:31 / 5 osobom podoba się ten post
Zapiekanka makaronowa z kurczakiem, warzywami i mizeria, nic mi sie nie chce wymyślać. 
16 lipca 2017 11:37 / 6 osobom podoba się ten post
Udo z kurczaka z majerankiem, czosnkiem i papryką w " krótkim " sosie, ziemniaki, Mix sałat z sosem vinigret, dla Pdp zupa warzywna...
16 lipca 2017 11:42 / 5 osobom podoba się ten post
Widzę,że dziś każdy ma kurczaka w menu,ja też sie nie wyłamuję,czyli duszone udo z kartoflami,mizeria dla mnie,dla pdp marchewka gotowana.
16 lipca 2017 12:49 / 5 osobom podoba się ten post
Alaska

I z polską musztardą poproszę....Dzień Dobry! :-)

Proszę. Dzień Dobry, ale czy taki dobry, to nie do końca. Sam jestem tu, a do domu chcę.
Tym razem chyba za długo tu nie zabawię.
16 lipca 2017 12:58 / 5 osobom podoba się ten post
Alaska

Dawaj przepis na tę "knajpę" ......zrobię w domu.

Nie ma sprawy  Głównym składnikiem "knajpy" jest pdp z pełnym portfelem  Trzeba go zaprowadzić do auta, odpalić i jechać do wybranej  smakowo "knajpy" 
16 lipca 2017 13:07 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

Nie ma sprawy :-) Głównym składnikiem "knajpy" jest pdp z pełnym portfelem :-) Trzeba go zaprowadzić do auta, odpalić i jechać do wybranej  smakowo "knajpy" :-)

Jednak miałam rację....."zrobię" w domu , z uwagi na brak podstawowych składników
16 lipca 2017 13:50 / 3 osobom podoba się ten post
Filet z łososia bez skóry na teflonowej patelni + młode ziemniaki z koperkiem i wiórki czerwonych buraczków ze słoika.