Co dzisiaj gotujesz na obiad? 11

10 lipca 2017 11:49 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Tu jak ogórki są ,to nie ma kopru,lub odwrotnie.Muszę się rozeznać po sklepach .A tak to kiszę parę słoików ogórków.Na zimę jak znalazł .

A na obiadek to malutko jadasz.Muszę swoją porcję zredukować.:placz3:

Tereniu jem tyle żeby nie być głodną, ale za to prawie wszystko, nie lubię jakiś diet, nie mam az takiej silnej woli. Dzieki temu osiągnęłam to co mam teraz. 
10 lipca 2017 12:43 / 1 osobie podoba się ten post
Udka z kurczaka pieczone w piekarniku, ziemniaki w kostkę i zapiekane do tego surówka z marchewki.... smaczne,pdp zadowolona,zjedzone wszystko, głupio tu wklejać puste talerze po obiedzie...
10 lipca 2017 13:02 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

Udka z kurczaka pieczone w piekarniku, ziemniaki w kostkę i zapiekane do tego surówka z marchewki.... smaczne,pdp zadowolona,zjedzone wszystko, głupio tu wklejać puste talerze po obiedzie...

Aniu trzeba było zrobić zdjecie przed. 
U mnie jutro bedzie udko, skrzydełko i dzieki Tobie ziemniaczki pieczone 
10 lipca 2017 13:09 / 5 osobom podoba się ten post
ania37

10 lipca 2017 14:58 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara48

Ja też rosołek ale z prawdziwej wiejskiej świeżej kury.
Z dużą ilością lubczyku,pietruszki z mojego ogródka, cebulką przypaloną,warzyw, pachnie pięknie w całym domu. 
I jeszcze zrobiłam ogórki małosolne, już nie mogę się na nie doczekać. 

Baśka! Zarazo jedną! Za to zdjęcie ogórków.......no odbraziłam się...... Obleciała wszystkie dostępne mi tu sklepy i tylko sałatkowe.
Gabryśka niby wszystko ma w ogrodzie,a korniszonów niet.....co za naród,co za ludzie 
10 lipca 2017 15:24 / 3 osobom podoba się ten post
ania37

Oj. Aniu juz bym jadľa, przepysznie  wyglăda , a smakowalo z pewnością wybornie. 
Uwielbiam dobre jedzonko. 
A pizzę to bym mogła codziennie jeść, jeszcze taką z podwójnym serem, mniam. ...
10 lipca 2017 15:30 / 3 osobom podoba się ten post
Alaska

Baśka! Zarazo jedną! Za to zdjęcie ogórków.......no odbraziłam się...... Obleciała wszystkie dostępne mi tu sklepy i tylko sałatkowe.
Gabryśka niby wszystko ma w ogrodzie,a korniszonów niet.....co za naród,co za ludzie :nerwowa1::-)

Przepraszam, ale ja w tym roku jeszcze nie jadłam małosolnych, pojechalam tylko po fajki ale jak je zobaczyłam to...orgazm w oczach, jeszcze ten cudny koper obok, musialam. ....
11 lipca 2017 09:16
Udka pieczone razem z ziemniakami i warzywami,do tego mizeria.
11 lipca 2017 10:59
Jajka sadzone + szpinak gotowy mrożony + ziemniaki...
11 lipca 2017 22:21 / 4 osobom podoba się ten post
Ino zupa pomidorowa z makaronem, nie mialam sily nic wiecej robic 
12 lipca 2017 10:52 / 1 osobie podoba się ten post
Zapiekanka nudlowa z szynką, sałata rzymska z winegret.
12 lipca 2017 11:09 / 2 osobom podoba się ten post
U mnie ruskie pierogi będą. Obowiązkowo muszę robić. Nie dadzą mi spokoju i nie wypuszczą do Demenzlandii 
12 lipca 2017 11:17 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

U mnie ruskie pierogi będą. Obowiązkowo muszę robić. Nie dadzą mi spokoju i nie wypuszczą do Demenzlandii :-)

Smacznego, moje klimaty.Kiedy wyjeżdżasz i na ile? Myślałam o spotkaniu w Pl.
12 lipca 2017 11:22 / 1 osobie podoba się ten post
Mieszana sałata lodowa z różnościami , panierowany filet rybny + ryż.
12 lipca 2017 11:35 / 5 osobom podoba się ten post
Alaska

Gabryśka niby wszystko ma w ogrodzie,a korniszonów niet.....co za naród,co za ludzie :nerwowa1::-)

Dzisiaj zupka pomidorowa z makaronem. 
Fotka extra dla Ciebie. 
Już 2  zjadłam.
Takie chrupiące, pyszniutkie, mniam.