Śląskie

05 kwietnia 2014 19:03 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Isauro, jak bum, bum nic Ci nie zrobię !!!  Jo gorol jestem ino na Ślunsku mieszkom ;-)))

Brrr! A już się bałam ,że mi tu jakąś wojnę Śląsko-Zagłębiowską wytoczysz i mnie stąd pogonisz! hihihi! Ale na moją obronę mam męża z krwi i kości .katowiczanina.Ha!.
05 kwietnia 2014 19:52
Isaura

Brrr! A już się bałam ,że mi tu jakąś wojnę Śląsko-Zagłębiowską wytoczysz i mnie stąd pogonisz! hihihi! Ale na moją obronę mam męża z krwi i kości .katowiczanina.Ha!.

No co Ty !!  Z tej wojny śląsko-zagłębianej to możemy się tylko pośmiać. Mnie kiedyś trzeba było ciężko uświadamiac co i jak ;-)) 
06 kwietnia 2014 09:47 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien dobry.Witam Slask i Zaglebie zycze milej i spokojnej niedzieli ,jak tam uwas z pogoda bo umnie slonko od rana.
06 kwietnia 2014 09:58
pozdrawiam z deszczowej zimnej krainy,s[pokojnego niedzielnego dzionka
06 kwietnia 2014 13:26
serce78

pozdrawiam z deszczowej zimnej krainy,s[pokojnego niedzielnego dzionka:-)

A gzie ta deszczowa kraina bo umnie slonko.
06 kwietnia 2014 17:08
Bomenkirch bylo zimno i deszczowo a teraz pojawilo sie slonko i z spacerku wrocilam
08 kwietnia 2014 12:57
serce78

Bomenkirch bylo zimno i deszczowo a teraz pojawilo sie slonko i z spacerku wrocilam

Witam no i jak tam dzisiaj z pogoda bo umnie wieje leje i jest zimno caly dzien do niczego,taki spiacy a tu pracowac trzeba niema lekko.
08 kwietnia 2014 13:14
vasylika

Witam no i jak tam dzisiaj z pogoda bo umnie wieje leje i jest zimno caly dzien do niczego,taki spiacy a tu pracowac trzeba niema lekko.

No u mnie podobnie do ciebie pogoda do du.... tak jak i ja
08 kwietnia 2014 15:56
Aco to sie stalo ze jestes do du... jak to okreslilas
08 kwietnia 2014 16:05
Przemeczona pdp i pogoda i ja nie za dobre zdrowko
08 kwietnia 2014 19:25
A kiedy konczysz,dlugo jescze.
11 kwietnia 2014 13:07
Hej slazaki i zaglebiaki spicie ze nikt tu nie zaglada ,ale wiem chyba nie mamy tyle czsu co niektore osoby na tym forum ciagle sa na necie ,tylko ze my jestesmy w pracy a oni pewnie na wczasach,i to nas rozni.pozdrawiam
11 kwietnia 2014 14:25 / 1 osobie podoba się ten post
vasylika

Hej slazaki i zaglebiaki spicie ze nikt tu nie zaglada ,ale wiem chyba nie mamy tyle czsu co niektore osoby na tym forum ciagle sa na necie ,tylko ze my jestesmy w pracy a oni pewnie na wczasach,i to nas rozni.pozdrawiam

a czy to grzech ???? bardzo lubię wczasy pracować można w domu ---------------------- żart !!!!
11 kwietnia 2014 17:27
fiber39

a czy to grzech ???? bardzo lubię wczasy pracować można w domu ---------------------- żart !!!!

Ja też tak lubię - hehehe. 
11 kwietnia 2014 20:57
No nie wcale nie grzech jak ktos moze to niech kozysta z tej wygody i przyjemnosci.