Śląskie

13 stycznia 2014 20:25
Cześć Wiola123.Jak już ci mozah aM napisała,u nas bardziej niemieckie środowisko.Ale zajrzyj na to forum,tam kilka dziewczyn pisze o pracy w Angli,nawet udzielają sobie informacji.http://www.opiekunki-forum.pl/viewtopic.php?id=2703
13 stycznia 2014 20:42
Zauważyłam że Anglia
to jakiś niepopularny kieunek:P :( 
13 stycznia 2014 20:48
No wiesz,busikiem tam nie dojedziesz,więc jak cos nie tak,to uciec trudniej.Język też wśród starszego pokolenia jakby mniej popularny,no i w DE łatwiej chyba było od początku.Ale funty droższe od euro,więc może finansowo tam lepiej?
14 stycznia 2014 22:30
zobaczymy czy ja podołam :) juz do mnie dzwonili z agencji teraz mam czekac na telefon konsultanta brytyjskiego i nie wiem czego mam sie spodziewac
15 lutego 2014 14:37
Witam ślązaków ;)
15 lutego 2014 16:14
Rowniez witam :) czekam  na swoj pierwszy  wyjazd,niestety  telefon  dalej  milczy:(  chyba cos ze  mną nie tak:(

15 lutego 2014 17:26
nianta

Witam ślązaków ;)

Też witam ;-)))  
15 lutego 2014 17:29
gabino

Rowniez witam :) czekam  na swoj pierwszy  wyjazd,niestety  telefon  dalej  milczy:(  chyba cos ze  mną nie tak:(

Nie czekaj załamując się. Zadzwoń i przypomnij się ;-)))   Pytać zawsze możesz, to Twój interes. 
15 lutego 2014 17:34
gabino

Ja też ze Śląska . Dlaczego myślisz, że z Tobą miałoby być coś nie tak?  Nawet tak nie myśl
15 lutego 2014 17:44
gabino

Bierz sprawy w swoje rece, dzwon  ,dopytuj , Wysylaj "profil"do innych firm.Uzupelnij swoj profil na forum, tutaj firmy tez zagladaja..
15 lutego 2014 17:44
gabino

Ja na pjerwszy wyjazd czekałam półtora miesiąca, więc chyba nie jest tak źle, w końcu wyjechałam :)
15 lutego 2014 19:18
Narazie  nie  mogę nic kombinować,bo mam umowe z firma podpisana,ktora mnie szkolila w języku.12 tygodni muszę byc dyspozycyjna,niestety jestem niefotogeniczna a zauwazylam ,ze doswiadczenie w opiece schodzi na plan  dalszy..

17 marca 2014 10:40 / 1 osobie podoba się ten post
ja z Bytomia :)
17 marca 2014 10:55 / 2 osobom podoba się ten post
Nenciii

ja z Bytomia :)

Ja też , a dokładnie ze Stroszka . Pozdrawiam cieplutko
17 marca 2014 11:30
gabino

Narazie  nie  mogę nic kombinować,bo mam umowe z firma podpisana,ktora mnie szkolila w języku.12 tygodni muszę byc dyspozycyjna,niestety jestem niefotogeniczna a zauwazylam ,ze doswiadczenie w opiece schodzi na plan  dalszy..

W tej pracy wszystko sie liczy. Język, doświadczenie a czasami wygląd. Ale nie martw się, znajdziesz pracę.