Śląskie

17 marca 2014 12:20 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

Ja też :-), a dokładnie ze Stroszka :-). Pozdrawiam cieplutko :-)

ja z Piekar Slaskich po sasiedzku!!!witam serdecznie (Manhattan)
17 marca 2014 12:21
Aneta48

ja z Piekar Slaskich po sasiedzku!!!witam serdecznie (Manhattan)

No i popatrz, ja też Aneta
17 marca 2014 12:21 / 1 osobie podoba się ten post
alez ten swiat maly!!!!hahahaha
21 marca 2014 14:56
Od 4  dni  juz w DE   dokladnie   buchloe  :)   na Stroszku  mam  ciocie,  w Bytomiu  mieszkam :)
04 kwietnia 2014 22:04
Witam ja tes ze slaska a dokladnie z zaglebia sosnoeiec
05 kwietnia 2014 10:19
vasylika

Witaj krajanko ja również z Sosnowca.
05 kwietnia 2014 10:24
Hehehe !!! Nie chcę nic mówić ale Zagłębie to nie Śląsk. Tylko proszę mnie nie zlinczować. to tak żartobliwie ;-)))
05 kwietnia 2014 11:03
Isaura

Witaj krajanko ja również z Sosnowca.

Wreszcie ktos z mojego miasta witam cie w jakiej czesci niemiec teraz jestes ,ja w okolicach Dortmundu
05 kwietnia 2014 11:07 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Hehehe !!! Nie chcę nic mówić ale Zagłębie to nie Śląsk. Tylko proszę mnie nie zlinczować. to tak żartobliwie ;-)))

Noo czułam w kościach,że taki odzew będzie. Pewnie że Zagłębie to nie Śląsk, chociaż województwo wspólne -śląskie.Wszak tablica za Roździeniem stoi - "Zagłębie wita!" Hihihi!.Ale mam nadzieję Myszko ,że mi z tego powodu swoich ostrych ząbków w mojej szyi nie zatopisz! A nawiasem pisząc to w Katowicach  na rynku jak rzucisz kamieniem ,to prędzej trafisz w Gorola niż w Hanysa hihihi..
05 kwietnia 2014 11:09
vasylika

Wreszcie ktos z mojego miasta witam cie w jakiej czesci niemiec teraz jestes ,ja w okolicach Dortmundu

Ja jestem w Wesseling w Kolonii.
05 kwietnia 2014 12:03
vasylika

Z której dzielnicy Sosnowca jesteś?
05 kwietnia 2014 13:05
Isaura

Z której dzielnicy Sosnowca jesteś?

Jestem z Dandowki a ty z ktorej.
05 kwietnia 2014 13:10
vasylika

Jestem z Dandowki a ty z ktorej.

Sielec- Wawel
05 kwietnia 2014 13:18
Isaura

Sielec- Wawel

A to prwaie centrum ,ile pracujesz juz w niemczech bo ja 5 lat kiedys robilam na czarno przez dwa lata ale teraz przez agencje ,no i do kiedy bedziesz ja zjezdzam 22maja.pozdrawiam
05 kwietnia 2014 17:57
Isaura

Noo czułam w kościach,że taki odzew będzie. Pewnie że Zagłębie to nie Śląsk, chociaż województwo wspólne -śląskie.Wszak tablica za Roździeniem stoi - "Zagłębie wita!" Hihihi!.Ale mam nadzieję Myszko ,że mi z tego powodu swoich ostrych ząbków w mojej szyi nie zatopisz! A nawiasem pisząc to w Katowicach  na rynku jak rzucisz kamieniem ,to prędzej trafisz w Gorola niż w Hanysa hihihi..

Isauro, jak bum, bum nic Ci nie zrobię !!!  Jo gorol jestem ino na Ślunsku mieszkom ;-)))