Pochwalijki #4

24 lutego 2017 13:00 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Byłam w mieście i kupiłam sobie skr
omne dwie rzeczy: spodnie i bluzkę,oczywiście Reduziert...:-)

No nieźle... nieźle ...
24 lutego 2017 13:12 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Bardzo gustowne ciuszki. Dobry zakup
24 lutego 2017 13:25 / 6 osobom podoba się ten post
doda1961

Bardzo gustowne ciuszki. Dobry zakup:przytula:

Dziękuję Dodziu,to są ciuszki do latania po De...
24 lutego 2017 13:28 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Dziękuję Dodziu,to są ciuszki do latania po De...:-)

Jak nałozysz do tego szpileczki i fajny żakiecik to w Polsce też polatasz zadając szyku
24 lutego 2017 13:34 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Mam podobne portki tylko granatowe;) Lubie je bardzo bo pasuja do kazdego obuwia. Od trampek do szpilek Bluzeczka tez fajnista. No ale to moze kwestia tego kto ma ja na sobie. Fajne zakupy Iva,fajne naprawde ;))))
24 lutego 2017 13:48 / 3 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Mam podobne portki tylko granatowe;) Lubie je bardzo bo pasuja do kazdego obuwia. Od trampek do szpilek:-) Bluzeczka tez fajnista. No ale to moze kwestia tego kto ma ja na sobie. Fajne zakupy Iva,fajne naprawde ;))))

Zawsze kupuję parami,jak spodnie to i bluzkę,żeby potem wszystko pasowało. No a Hose są bardzo fajne i kolor universal...
24 lutego 2017 13:53 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Dziękuję Dodziu,to są ciuszki do latania po De...:-)

Tak sie kończy jak za dużo wolnego masz  ale fajne gacie, fajne. Lubię takie kolorki. 
24 lutego 2017 13:53 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Zawsze kupuję parami,jak spodnie to i bluzkę,żeby potem wszystko pasowało. No a Hose są bardzo fajne i kolor universal...:-)

Bardzo madrze czynisz. Najgorzej to kupic cos a pozniej cholera wie co do tego zalozyc. I albo zalega na polce w szafie, albo trzeba wypierniczyc. I zal zadek sciska'(moj)...
P.S.Fajnie wygladasz w tym zestawieniu ;)))
24 lutego 2017 13:56 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Tak sie kończy jak za dużo wolnego masz :-) ale fajne gacie, fajne. Lubię takie kolorki. 

Mysiu,jak ja dziś na masto biegiem lecialam to nie pytaj....
24 lutego 2017 13:59 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Super spodnie Ivuś, tez musze w przyszlym tygodniu wyskoczyc na maly shopping, bo zostalam w jednych portkach, wszystkie juz za luźne. 
24 lutego 2017 14:02 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara48

Super spodnie Ivuś, tez musze w przyszlym tygodniu wyskoczyc na maly shopping, bo zostalam w jednych portkach, wszystkie juz za luźne. 

Ja sobie kupiłam wszystkie spodnie o rozmiar mniejsze,teraz są akurat....Motywację mam dzięki temu..
24 lutego 2017 14:10 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja sobie kupiłam wszystkie spodnie o rozmiar mniejsze,teraz są akurat....Motywację mam dzięki temu..:-)

Ja jak kupowalam w ubieglym roku to jeszcze nie wiedzialam ze bede miec motywacje, teraz musze kupic 2 rozmiary mniejsze. Lepsze to niz 2 numery wieksze, haha
24 lutego 2017 14:10 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Mysiu,jak ja dziś na masto biegiem lecialam to nie pytaj....:-)

Haha  Ja tak dzisiaj na rower się wybrałam. Dorwałam się do tej kierownicy jak głodny do chleba. Piździło dzisiaj ale to nic nie szkodzi. Nawet gradem we mnie rzucało  ale się zaparłam. Wróćiłam z glutem po pachy ale uchachana na całego 
24 lutego 2017 14:11 / 11 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja też byłam na zakupowym szalenstwie Chciałam się wymigać , że wiatr , zimno , ale nie dało rady . Andreyka pogoniła mnie jak jakąs burą sukę i mimo niesprzyjającej aury .....poszszłammmm w pi.....erony Niby miałam się tylko rozejrzeć , popatrzeć , pomacać , ale się przełamałam . Byłam w firmowym " Charles Vogele ( o -umlaut ) .... Jak popatrzyłam jak ludzie z blyskiem w oku buszują przy wystawionej odzieży " Rabatt 70 % " ....kuźwa ! Moje oczy takiego błysku dostały , że w nocy na prądzie by przyoszczędził .... Zakupiłam sobie BH - bez rabatu za 19,99 ; ..... podkoszulkę - bluzeczkę koloru jasny turkus ( ? ) noo ...coś na podób turkusika i bluzeczkę z krótkim rękawkiem , jakąś taką gipurką na przodku w kolorze wkurwionego kanarka lub zleżałej limonki ....jak kto woli ...Na stoisku męskim wyczaiłam dla pana Andreykowego koszukę na ramiączkach z głębokimi wycięciami z tyłu - taką w sam raz na Majorkę ....wyczaiłam bo ludzie brali .... Dopiero w domu , po obiadku ( pysznym ) , kiedy dziewczęta w łóżkach wylądowały zerknęłam w rachunek , bo cos mi się widziało , że jakboś maławo zapłaciłam ....... Okazało się , że pani przy kasie dobrze policzyła : moja turkusowa : cena wywoławcza 14.99 - Neupreisrabatt - 10 ojro - Aktion Rabatt 3,49 ....do zapłaty = .....1,50 !!!!.....znerwicowany kanarek : cena wywoławcza - 29.99 ; - Neupreisrabatt-20 e - Aktion Rabatt 6,99 ...do zapłaty = 3 e !!!!! .... Andreyek tak samo jak koszulka - bluzeczka do zapłaty 1 , 50 !!!!!!!....
Andrea z cięzkim bólem głowy po obiedzie wzięla tabsa i poszła na górę .....niestety nie dane było jej pospać Natychmiast po oglądnięciu rachunku napisałam jej na skype , coby szybko biegła do " Ptaszka " ....i ?....i juz jej nie ma , już buszuje w sklepie ... Dobrze , że ona bystra jest w moich słownych przeróbkach , bo inaczej to by mogła odczytać , że ja na Ptaka do Tuszyna- Rzgowa wysyłam 
24 lutego 2017 14:14 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Haha :lol2: Ja tak dzisiaj na rower się wybrałam. Dorwałam się do tej kierownicy jak głodny do chleba. Piździło dzisiaj ale to nic nie szkodzi. Nawet gradem we mnie rzucało :lol2: ale się zaparłam. Wróćiłam z glutem po pachy ale uchachana na całego :jazda na rowerze:

No to rozumiesz jak mnie trzymano na uwięzi prawie miesiąc,to tak samo jak ty poszłam w cug,bez względu na pogode czy niepogodę.. 
Najedz się teraz czosnku żebyś mi się nie pochorowała...