Ależ oczywiście , że składamy. :lol2: Co to za porządki, żeby na całe Niemcy, polską , cięzko pracującą opiekunką rozrywki sobie dostarczać. Do Kaczora też trzeba napisać. Niech wie!!!!:lol3:, że znów Niemiec pluje nam w twarz!
Ależ oczywiście , że składamy. :lol2: Co to za porządki, żeby na całe Niemcy, polską , cięzko pracującą opiekunką rozrywki sobie dostarczać. Do Kaczora też trzeba napisać. Niech wie!!!!:lol3:, że znów Niemiec pluje nam w twarz!
Noooo.... jak Kaczor się za to weźmie to wojna z Niemcami murowana......:-)
Nie wiem czy to dobry pomysl. Bo my to chyba jestesmy gorszego sortu, wiec z pewnoscia sie za nami nie ujmie.
A do tego niektore z nas to zakamuflowana opcja niemiecka :lol2:
A może Magda ma podkreślać urodę i seksualność Polek, której często Niemki nie posiadają. A że to sitcom jest, to musi coś być wyolbrzymione. Przecież Polski są inne niż z Niemki. Inaczej się ubieramy, inaczej się poruszamy, inaczej organizujemy swoje życie, swój dom. Inaczej traktujemy mężczyzn. Jesteśmy inne. Generalnie bardziej kobiece.
Poczekajmy na pierwsze 3 odcinki.
A w Polsce Rtl można obejrzeć? Bo ja w przyszłym tygodniu jadę do domu :-)
mozna.
To zalezy jak daleko mieszkasz od nadajnika dvbt i jaką masz antene do odbioru telewizji cyfrowej - naziemnej.
Albo pozostaje ci internet
http://www.tvnow.de/rtl/magda-macht-das-schon/list/aktuell
Dzięki:-)
A tvnow to chyba płatna jest?
nie mam pojecia.Tak dla przykładu wkleiłem
Poza tym na biednego nie trafiło :lol3:
to zostane biedny i szczęśliwy :-)
Nie znam żadnego szczęśliwego biedaka. :-(