)).
)).przecież to komedia!!
A tytułowa bohaterka jest bardzo atrakcyjną, seksowną i zadbaną kobietą, o jakiej niemieccy panowie mogą tylko pomarzyć
))) Niemki niech pękają
z zazdrości. Ja to bym nawet chciał, (sorry) żeby wszystkie opiekunki tak wyglądały
)))
Opieka pokazana z przymrużeniem oka. Każdy inteligentny człowiek od razu zwietrzy żart.
Mnie to nie przeszkadza, może dlatego, że potrafię pośmiać się nie tylko z innych, ale i z siebie.
Może jeśli obejrzę jakiś odcinek tego czegoś, zmienię zdanie. Bo po obejrzeniu tego co tu wstawiliście, to śmiechu warte.
Poza tym sami, jako Naród wystawiamy się na pośmiewisko Europy, latając na skargi do Europejskich polityków, prosząc wręcz o ingerencje w wewnętrzne sprawy naszego Kraju. Nie potrafimy sami ze sobą "dogadać się" we własnym Kraju. Na efekty takich zachowań nie musieliśmy długo czekać.
Co zaś do postrzegania polskich opiekunek jako źle "prowadzących się"pań, myślę, że należy na to spojrzeć od strony mniej chrześciajńskiego wychowania.
Tutaj względem seksualności człowieka jest większa tolerancja niż w naszym katolickim kraju.