No wlasnie nie. Kilka razy zalozylam tu mini ale bez szpilek, zostaly w domku.
Mysle ze bardziej chodzilo jej o zachowanie.
Meryjka podala mi tu link to w koncu obejrze i sama ocenie.
No wlasnie nie. Kilka razy zalozylam tu mini ale bez szpilek, zostaly w domku.
Mysle ze bardziej chodzilo jej o zachowanie.
Meryjka podala mi tu link to w koncu obejrze i sama ocenie.
Będą nowe odcinki? Ktoś oglądał? Koordynatorka poleciała rodzinie mojej pdp:strach na wroble:
04 stycznia 2018, RTL, 21;15 NOWE odcinki, mam gazetę przed sobą.
Bardzo się cieszę, bo serial jest świetny i pierwsza część bardzo mi się podobała :-)
Ja jeszcze nie oglądałam, na stronach niemieckich nie ma zbyt dobrej opinii.
Bo ludziom to się nie dogodzi, a szczególnie naszym rodakom z masą kompleksów. Serial jest świetny, typowy sitcom, z mnóstwem sytuacyjnych i mocno przerysowanych żartów. Daję głowę, że na tych niemieckich stronach to widnieją opinie od polskich Niemców, co zapomnieli o swoich korzeniach i w dodatku uważają się za kogoś lepszego niż inni.
Dzisiaj Meyryky wkleila linka do jakiegos artykulu w watku "Wylowione z sieci". Eks opiekunka opowiada o naszej pracy. Przeczytaj sobie. Mysle,ze duza czesc polskiego spoleczenstwa ma jakies wrodzone poczucie wlasnej nizszosci i jednoczesnie wrednosci. Komentarze, ktore czytuje w necie tylko to potwierdzaja. Chyba,ze to jakis wysyp trolli, ktore inaczej nie potrafia funkcjonowac i karmia sie wzbudzaniem neatywnych emocji u kogo popadnie. Ni mniej, ni wiecej, smutne to jednak.
Ja czytałam komentarze na stronach Die Zeit, Deutsche Welle, raczej nie wysyp trolli.Ten artykuł to inna bajka, pani miała naprawdę pecha:wiezienie: