Wpis dodany z tego samego numeru IP co konto firmy PrivateCare24. :-)
Ale wstyd! ;D
A jak pogania ta szefowa ? o matuchno ! przysięgam , że już przy kompie nie będę jadła ani kawy pić nie będę , bo jak mi tu jakieś BHP wpadnie tooooo!!!!!!..-:)))))
Jestem, z tej firmy po raz pierwszy, ogólnie nie narzekam bo wszystko się zgadza, jedynie sami kupują bilet , wcześniej robiłam to sama.
Dziś do mnie zadzwoniono i okazało się, że od nowego roku, będą płacić składki od średniej krajowej i to może mnie zatrzymać w tej firmie, w innym wypadku szukałabym coś innego ale poczekamy , zobaczymy.
Ale wstyd! ;D
To,że od średniej krajowej składki będą odprowadzać to akurat żadna łaska,bo wszsykie agencje mają taki obowiązek,ale faktycznie jest to jedna z bardziej zaufanych agencji.
Dziekuje, za podpowiedz , bo ja nic o nich nie wiedzialam i wyjechalam w ciagu 5 dni.
Ja naprawde nie moge pojąć jak wyjeżdżasz to umowy nie czytasz? nie intersujesz sie jakimi kosztami pensja Twoja jest obciążona?Qrcze,dziewczyny:(
Nie lubię się skarżyć, ale mnie dziś zdenerwowali na maxa, od 3 dni próbowałam do nich się dodzwonić, albo zajęte albo nie odbierają telefonów, aż przed chwilą się dodzwoniłam do rekrutacji prosząc, żeby mi podali dokładną datę zjazdu i żeby wykupili mi drugie miejsce wolne, bo jadę 25 godzin, a oni na to, że oni nie znają jeszcze dokładnie dnia zjazdu i muszę sama dopłacić za bilet bo oni bardzo mało na mnie zarabiają i dla nich te 50 zł pewnie to jest dużo.
Po piersze za bilet w 2 strony zapłacili 330 zł po drugie wiem ile rodzina płaci ....i jest to kwota ponad dwa razy wyższa od tego co ja dostaje, po trzecie nie zależy im na zdrowiu i lepszym samopoczuciu opiekunki.
Jest to mój pierwszy wyjazd z nimi ale i chyba ostatni, bo jak chciałam porozmawiać na temat ew. nas.t wyjazdu to mnie zbyli, a ja chcę wiedzieć po prostu wcześniej na czym stoję.
Nie obraż się Anrennik,ale nie mogę uwierzyć własnym oczom w to co napisałaś....Czy znasz agencję ,która wykupuje podwójne miejsce w autokarze dla opiekunki,żeby jej wygodnie było?????? Nigdy o czymś takim nie słyszałam, a Ty jesteś z tego powodu oburzona, chyba przesadziłaś ,nie uważasz?
Jeśli chcesz wygodnie jechać to poprostu dokup sobie drugie miejsce i po kłopocie,a nie narzekaj na agencję.