17 listopada 2014 16:26 / 4 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Wpis dodany  z tego samego numeru IP co konto firmy PrivateCare24. :-)

Ale wstyd! ;D
17 listopada 2014 16:41
nianta

Ale wstyd! ;D

Ja nie wiem dlaczego firmy tak postepują i po co to robią. Jeśli będę potrzebowała to z nimi pojadę ( bo mnie sie dobrze współpracowało) ....ktoś inny może nigdy nie będzie chciał ( kto miał z nimi problemy). Dzięki takim wpisom chcą byc ciągle na FALI? nie rozumiem po co???
17 listopada 2014 16:48 / 3 osobom podoba się ten post
Pomoc forum1

Wpis dodany  z tego samego numeru IP co konto firmy PrivateCare24. :-)

To chyba na usunieciu konta nie powinno sie skonczyc ? Jesli firma robi sobie takie "podchody" powinna poniesc jakies konsekwencje tu na forum.Żenada !!!
17 listopada 2014 20:56 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A jak pogania ta szefowa ? o matuchno ! przysięgam , że już przy kompie nie będę jadła ani kawy pić nie będę , bo jak mi tu jakieś BHP wpadnie tooooo!!!!!!..-:)))))

Pogania pracownikow biurowych w firmie. Przeciez nie zleceniobiorcow  .-))
09 grudnia 2014 13:03 / 2 osobom podoba się ten post
Jestem, z tej firmy po raz pierwszy, ogólnie nie narzekam bo wszystko się zgadza, jedynie sami kupują bilet , wcześniej robiłam to sama.
Dziś do mnie zadzwoniono i okazało się, że od nowego roku, będą płacić składki od średniej krajowej i to może mnie zatrzymać w tej firmie, w innym wypadku szukałabym coś innego ale poczekamy , zobaczymy.
09 grudnia 2014 14:17 / 1 osobie podoba się ten post
anerik

Jestem, z tej firmy po raz pierwszy, ogólnie nie narzekam bo wszystko się zgadza, jedynie sami kupują bilet , wcześniej robiłam to sama.
Dziś do mnie zadzwoniono i okazało się, że od nowego roku, będą płacić składki od średniej krajowej i to może mnie zatrzymać w tej firmie, w innym wypadku szukałabym coś innego ale poczekamy , zobaczymy.

To,że od średniej krajowej składki będą odprowadzać to akurat żadna  łaska,bo wszsykie agencje mają taki obowiązek,ale faktycznie jest to jedna z bardziej zaufanych agencji.
09 grudnia 2014 17:06
nianta

Ale wstyd! ;D

no pewnie ze wstyd i to WIELKI ,ciezko potem takiej firmie zaufac ..pozdrawiam 
09 grudnia 2014 17:09
ivanilia40

To,że od średniej krajowej składki będą odprowadzać to akurat żadna  łaska,bo wszsykie agencje mają taki obowiązek,ale faktycznie jest to jedna z bardziej zaufanych agencji.

Dziekuje, za podpowiedz , bo ja nic o nich nie wiedzialam i wyjechalam w ciagu 5 dni.
09 grudnia 2014 17:12 / 1 osobie podoba się ten post
anerik

Dziekuje, za podpowiedz , bo ja nic o nich nie wiedzialam i wyjechalam w ciagu 5 dni.

Ja naprawde nie moge pojąć jak wyjeżdżasz to umowy nie czytasz? nie intersujesz sie jakimi kosztami pensja Twoja jest obciążona?Qrcze,dziewczyny:(
09 grudnia 2014 17:29 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko47

Ja naprawde nie moge pojąć jak wyjeżdżasz to umowy nie czytasz? nie intersujesz sie jakimi kosztami pensja Twoja jest obciążona?Qrcze,dziewczyny:(

Tak ,tak wszystko przeczytałam , wiedziałam,  że nie odprowadzają składek od średniej krajowej, ale to miał być tylko jednorazowy wyjazd, jak nie znajdę coś lepszego,że średnią krajową. Jestem zadowolona bo niżle trafiłam i po raz pierwszy w Szwajcarji, nowe miejsce nowe wezwania nowi ludzie.
Tak to dziś np. zapakowałam mojego PDP 80 kg do wózka i pojechałam po górkach i dolinach, po raz pierwszy obsługuję tego typu wózek elektryczny, i trzeba uważać jak się zjeżdza to może się zablokować i wtedy trzeba wyłączyc i mocno trzymać bo nie ma blokady i znowu włączyć. Jak na razie wszystko dobrze, a spacery mam tylko 2 razy w tygodniu. Tak na marginesie to napisałam, bo to nie do tematu.
Pozdrawiam.
29 grudnia 2014 21:52
Dzisiaj ogłasza się Private Care 24 ale z Katowic.czy to inna firma bo ten topik jest o firmie z Torunia.??

Doczytałam się że to z Torunia ,a w Polsce ma kilka agencji w kilku miastach.
09 stycznia 2015 17:00 / 3 osobom podoba się ten post
Nie lubię się skarżyć, ale mnie dziś zdenerwowali na maxa, od 3 dni próbowałam do nich się dodzwonić, albo zajęte albo nie odbierają telefonów, aż przed  chwilą się dodzwoniłam do rekrutacji prosząc, żeby mi podali dokładną datę zjazdu i żeby wykupili mi drugie miejsce wolne, bo jadę 25 godzin, a oni na to, że oni nie znają jeszcze dokładnie dnia zjazdu i  muszę sama dopłacić za bilet bo oni bardzo mało na mnie zarabiają i dla nich te 50 zł pewnie to jest dużo.
Po piersze za bilet w 2 strony zapłacili 330 zł po drugie wiem ile rodzina płaci ....i jest to kwota ponad dwa razy wyższa od tego co ja dostaje, po trzecie nie zależy im na zdrowiu i lepszym samopoczuciu opiekunki.
Jest to mój pierwszy wyjazd z nimi ale i chyba ostatni, bo jak chciałam porozmawiać na temat ew. nas.t wyjazdu to mnie zbyli, a ja chcę wiedzieć po prostu wcześniej na czym stoję.
09 stycznia 2015 19:28 / 6 osobom podoba się ten post
anerik

Nie lubię się skarżyć, ale mnie dziś zdenerwowali na maxa, od 3 dni próbowałam do nich się dodzwonić, albo zajęte albo nie odbierają telefonów, aż przed  chwilą się dodzwoniłam do rekrutacji prosząc, żeby mi podali dokładną datę zjazdu i żeby wykupili mi drugie miejsce wolne, bo jadę 25 godzin, a oni na to, że oni nie znają jeszcze dokładnie dnia zjazdu i  muszę sama dopłacić za bilet bo oni bardzo mało na mnie zarabiają i dla nich te 50 zł pewnie to jest dużo.
Po piersze za bilet w 2 strony zapłacili 330 zł po drugie wiem ile rodzina płaci ....i jest to kwota ponad dwa razy wyższa od tego co ja dostaje, po trzecie nie zależy im na zdrowiu i lepszym samopoczuciu opiekunki.
Jest to mój pierwszy wyjazd z nimi ale i chyba ostatni, bo jak chciałam porozmawiać na temat ew. nas.t wyjazdu to mnie zbyli, a ja chcę wiedzieć po prostu wcześniej na czym stoję.

Nie obraż się Anrennik,ale nie mogę uwierzyć własnym oczom w to co napisałaś....Czy znasz agencję ,która wykupuje podwójne miejsce w autokarze dla opiekunki,żeby jej wygodnie było??????  Nigdy o czymś takim nie słyszałam, a Ty jesteś z tego powodu oburzona, chyba przesadziłaś ,nie uważasz?
Jeśli chcesz wygodnie jechać to poprostu dokup sobie drugie miejsce i po kłopocie,a nie narzekaj na agencję.

09 stycznia 2015 20:04
ivanilia40

Nie obraż się Anrennik,ale nie mogę uwierzyć własnym oczom w to co napisałaś....Czy znasz agencję ,która wykupuje podwójne miejsce w autokarze dla opiekunki,żeby jej wygodnie było??????  Nigdy o czymś takim nie słyszałam, a Ty jesteś z tego powodu oburzona, chyba przesadziłaś ,nie uważasz?
Jeśli chcesz wygodnie jechać to poprostu dokup sobie drugie miejsce i po kłopocie,a nie narzekaj na agencję.

Nie, nie obrażam się, ale jeśli ja przez ponad dwa miesiące pracowałam na agencję która mi nawet połowy pieniędzy nie płaciła za moją pracę...i skoro wykupują tak tanio bilety , a są to bilety autokarowe a nie busy, to gdybym ja była właścicielem takiej agencji to bym nawet sama zaproponowała, z szcunku dla opiekunki, żeby wygodniej jej się jechało, zwłaszcza że nie było ze mną problemów w pracy.
Wolę jednak sama wykupić ten bilet i wiedzieć na czym stoję.....
..
09 stycznia 2015 20:08 / 3 osobom podoba się ten post
Mam rozumiec,ze agencja nie wypłacała Tobie calego wynagrodzenia?to dlaczego pracowałas tak dlugo?tego kwiatu jest poł swiatu w sensie firm.Własnie jestem na etapie zmiany firmy:)