09 stycznia 2015 20:40 / 1 osobie podoba się ten post
Transport w naszej pracy to też bolączka. Że tez się nie da w fotelu, tym własnym. Ja tak chcę, dobijają mnie te autokary.
09 stycznia 2015 21:14
mala

Mam rozumiec,ze agencja nie wypłacała Tobie calego wynagrodzenia?to dlaczego pracowałas tak dlugo?tego kwiatu jest poł swiatu w sensie firm.Własnie jestem na etapie zmiany firmy:)

Przepraszam, nic nie wiem o wypłacie pewnie mi zapłacą całość tak myślę. Chodzi mi o to, że agencja pobiera od PDP ponad 2 razy tyle ile ja zarabiam, a mi żałują te parę groszy na dopłatę do biletu który sami wykupują.
Nie znałam tej agencji bliżej i pojechałam z nimi pierwszy raz, ogólnie na poczatku dobre zrobili wrażenie..
Nawet chciałam ich polecić mojej koleżance...teraz to już sama nie wiem... chodzi mi też o kontakt... i ta Pani była średnio miła...
09 stycznia 2015 21:23 / 3 osobom podoba się ten post
anerik

Przepraszam, nic nie wiem o wypłacie pewnie mi zapłacą całość tak myślę. Chodzi mi o to, że agencja pobiera od PDP ponad 2 razy tyle ile ja zarabiam, a mi żałują te parę groszy na dopłatę do biletu który sami wykupują.
Nie znałam tej agencji bliżej i pojechałam z nimi pierwszy raz, ogólnie na poczatku dobre zrobili wrażenie..
Nawet chciałam ich polecić mojej koleżance...teraz to już sama nie wiem... chodzi mi też o kontakt... i ta Pani była średnio miła...

Anerik, w żadnej agencji ci nie wykupią drugiego miejsca.
09 stycznia 2015 21:29 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Iwanilia, a czy są jeszcze jakieś agencje które wykupują bilet... bo ja jezdziłam z 4 to żadna nie wykupywała biletu.
09 stycznia 2015 21:29 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Transport w naszej pracy to też bolączka. Że tez się nie da w fotelu, tym własnym. Ja tak chcę, dobijają mnie te autokary.

Mnie się marzy teleportacja albo chociaż przeprowadzka bliżej granicy.

Anerik,kupuj sobie sama bilet,rodzina zwraca 130-150 Eu wiec nawet jesli wykupisz drugie miejsce to nie doplacisz,albo niewiele dopłacisz.
Firmom wprawdzie to nie na rękę bo mają zniżki w firmach autokarowych.Ale jesli sie uprzesz,to da się,ja tak robię
09 stycznia 2015 21:32 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Przepraszam Lawendo lubię ten zapach i kolor ...
09 stycznia 2015 21:33 / 1 osobie podoba się ten post
anerik

Iwanilia, a czy są jeszcze jakieś agencje które wykupują bilet... bo ja jezdziłam z 4 to żadna nie wykupywała biletu.

Co prawda to nie do mnie,ale odpowiem,ze kupują,aczkolwiek lepiej samemu bo jest mozliwość wyboru srodka lokomocji:)
09 stycznia 2015 21:33 / 4 osobom podoba się ten post
Ja dzisiaj jakaś nabuzowana jestem czy co ??

Te ciche kontrakty agencji z firmami transportowymi tez mnie powalają. Jakby mogli to by nas w pociągach towarowych wysłali.
09 stycznia 2015 21:34
Wiec nie trzeba sie dawać.Brać od rodziny kasę za bilet i szlus
09 stycznia 2015 21:35 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Ja dzisiaj jakaś nabuzowana jestem czy co ??

Te ciche kontrakty agencji z firmami transportowymi tez mnie powalają. Jakby mogli to by nas w pociągach towarowych wysłali.

Oj Mycha ty masz rację, rozbawiłaś mnie...
09 stycznia 2015 21:37
Marta

Wiec nie trzeba sie dawać.Brać od rodziny kasę za bilet i szlus

Trzeba, trzeba, człowiek na błedach się uczy...
09 stycznia 2015 21:40 / 1 osobie podoba się ten post
Ważne że się uczy
I ma lepiej:)
09 stycznia 2015 21:43
anerik

Czy to znaczy ,że inne agencje z którymi jeździłas płaciły Ci za drugi bilet?
09 stycznia 2015 21:44 / 2 osobom podoba się ten post
anerik

Nie lubię się skarżyć, ale mnie dziś zdenerwowali na maxa, od 3 dni próbowałam do nich się dodzwonić, albo zajęte albo nie odbierają telefonów, aż przed  chwilą się dodzwoniłam do rekrutacji prosząc, żeby mi podali dokładną datę zjazdu i żeby wykupili mi drugie miejsce wolne, bo jadę 25 godzin, a oni na to, że oni nie znają jeszcze dokładnie dnia zjazdu i  muszę sama dopłacić za bilet bo oni bardzo mało na mnie zarabiają i dla nich te 50 zł pewnie to jest dużo.
Po piersze za bilet w 2 strony zapłacili 330 zł po drugie wiem ile rodzina płaci ....i jest to kwota ponad dwa razy wyższa od tego co ja dostaje, po trzecie nie zależy im na zdrowiu i lepszym samopoczuciu opiekunki.
Jest to mój pierwszy wyjazd z nimi ale i chyba ostatni, bo jak chciałam porozmawiać na temat ew. nas.t wyjazdu to mnie zbyli, a ja chcę wiedzieć po prostu wcześniej na czym stoję.

Ja tez jestem na nich wściekła, nawet powiem, że wqu.... ale nie ma co liczyć ile agencja na nas zarabia, ważne by płaciła nam to co zadeklarowała próbując nas "złowić".:)
Sorry ale z tym dodatkowym miejscem to przegięłaś :)
09 stycznia 2015 21:49 / 2 osobom podoba się ten post
Tez bym chciala dodatkowe miejsce, albo najlepiej caly tyl- moglabym sie wygodnie polozyc. Nic te firmy o nas nie dbaja! Musimy podrozowac w spartanskich warunkach