Mam rozumiec,ze agencja nie wypłacała Tobie calego wynagrodzenia?to dlaczego pracowałas tak dlugo?tego kwiatu jest poł swiatu w sensie firm.Własnie jestem na etapie zmiany firmy:)
Mam rozumiec,ze agencja nie wypłacała Tobie calego wynagrodzenia?to dlaczego pracowałas tak dlugo?tego kwiatu jest poł swiatu w sensie firm.Własnie jestem na etapie zmiany firmy:)
Przepraszam, nic nie wiem o wypłacie pewnie mi zapłacą całość tak myślę. Chodzi mi o to, że agencja pobiera od PDP ponad 2 razy tyle ile ja zarabiam, a mi żałują te parę groszy na dopłatę do biletu który sami wykupują.
Nie znałam tej agencji bliżej i pojechałam z nimi pierwszy raz, ogólnie na poczatku dobre zrobili wrażenie..
Nawet chciałam ich polecić mojej koleżance...teraz to już sama nie wiem... chodzi mi też o kontakt... i ta Pani była średnio miła...
Anerik, w żadnej agencji ci nie wykupią drugiego miejsca.
Transport w naszej pracy to też bolączka. Że tez się nie da w fotelu, tym własnym. Ja tak chcę, dobijają mnie te autokary.
Anerik, w żadnej agencji ci nie wykupią drugiego miejsca.
Iwanilia, a czy są jeszcze jakieś agencje które wykupują bilet... bo ja jezdziłam z 4 to żadna nie wykupywała biletu.
Ja dzisiaj jakaś nabuzowana jestem czy co ??
Te ciche kontrakty agencji z firmami transportowymi tez mnie powalają. Jakby mogli to by nas w pociągach towarowych wysłali.
Wiec nie trzeba sie dawać.Brać od rodziny kasę za bilet i szlus
Przepraszam, nic nie wiem o wypłacie pewnie mi zapłacą całość tak myślę. Chodzi mi o to, że agencja pobiera od PDP ponad 2 razy tyle ile ja zarabiam, a mi żałują te parę groszy na dopłatę do biletu który sami wykupują.
Nie znałam tej agencji bliżej i pojechałam z nimi pierwszy raz, ogólnie na poczatku dobre zrobili wrażenie..
Nawet chciałam ich polecić mojej koleżance...teraz to już sama nie wiem... chodzi mi też o kontakt... i ta Pani była średnio miła...
Nie lubię się skarżyć, ale mnie dziś zdenerwowali na maxa, od 3 dni próbowałam do nich się dodzwonić, albo zajęte albo nie odbierają telefonów, aż przed chwilą się dodzwoniłam do rekrutacji prosząc, żeby mi podali dokładną datę zjazdu i żeby wykupili mi drugie miejsce wolne, bo jadę 25 godzin, a oni na to, że oni nie znają jeszcze dokładnie dnia zjazdu i muszę sama dopłacić za bilet bo oni bardzo mało na mnie zarabiają i dla nich te 50 zł pewnie to jest dużo.
Po piersze za bilet w 2 strony zapłacili 330 zł po drugie wiem ile rodzina płaci ....i jest to kwota ponad dwa razy wyższa od tego co ja dostaje, po trzecie nie zależy im na zdrowiu i lepszym samopoczuciu opiekunki.
Jest to mój pierwszy wyjazd z nimi ale i chyba ostatni, bo jak chciałam porozmawiać na temat ew. nas.t wyjazdu to mnie zbyli, a ja chcę wiedzieć po prostu wcześniej na czym stoję.