09 września 2014 10:01 / 2 osobom podoba się ten post
Kornelius

wypłata z tygodniowym oponieniem i co?tolerujesz to???

Juz z nimi nie współpracuję:)
Przeczytaj historie opisana przez opiekuna na ''sasiednim'' forum.
09 września 2014 10:12 / 1 osobie podoba się ten post
po przeczytaniu -firma koszmar!
Wczesniej wiedzialem o nich tyle ,ze zarobki są u nich marne
Lutek ,dobrze zrobileś i dzieki za ostrzezenie .
Zobaczcie do czego ta firma jest zdolna ,zero klasy ,dno!
22 października 2014 12:30 / 1 osobie podoba się ten post
Nie tylko zarobki ale i traktowanie ludzi jest marne. Jak wszystko idzie po ich myśli to jest super a jak cos nie tak to zaczynaja sie schody. To jest firma nastawiona na wyzysk człowieka i własne korzyści. Współczuję ludziom którzy tam pracują, chodzi mi o administrację (wiem bo byłam w Warszawie na spotkaniu), muszą zapierdzielać jak mrówki a szefowa tylko chodzi i zaglada w monitory i pogania ich. Nawet zjeść spokojnie nie mogą bo widziałam jak wcinają przy kompach (ciekawe czy BHP to dopuszcza), przez bezrobocie w Polsce nawet ludzie komfortowo nie mogą pracować w biurze. Współczuję im wielce ale i nam opiekunkom bo zdzierają z nas kasę ile mogą. Ciekawe kiedy się to skończy. Może z nowym rokiem jak wejdą zmiany. Ja z tą firmą już nigdzie nie pojadę, byłam raz i mam dość, moja znajoma też.
NIE POLECAJCIE TEJ FIRMY INNYM
22 października 2014 14:15 / 5 osobom podoba się ten post
alojka

Nie tylko zarobki ale i traktowanie ludzi jest marne. Jak wszystko idzie po ich myśli to jest super a jak cos nie tak to zaczynaja sie schody. To jest firma nastawiona na wyzysk człowieka i własne korzyści. Współczuję ludziom którzy tam pracują, chodzi mi o administrację (wiem bo byłam w Warszawie na spotkaniu), muszą zapierdzielać jak mrówki a szefowa tylko chodzi i zaglada w monitory i pogania ich. Nawet zjeść spokojnie nie mogą bo widziałam jak wcinają przy kompach (ciekawe czy BHP to dopuszcza), przez bezrobocie w Polsce nawet ludzie komfortowo nie mogą pracować w biurze. Współczuję im wielce ale i nam opiekunkom bo zdzierają z nas kasę ile mogą. Ciekawe kiedy się to skończy. Może z nowym rokiem jak wejdą zmiany. Ja z tą firmą już nigdzie nie pojadę, byłam raz i mam dość, moja znajoma też.

A ja polecam, nie narzekam, na obsługę, informacje, kontakt, jak dla mnie wystarczający.  
22 października 2014 14:22 / 2 osobom podoba się ten post
nianta

A ja polecam, nie narzekam, na obsługę, informacje, kontakt, jak dla mnie wystarczający.  

Ja też polecam.  Pełną dokumentację miałam przed czasem... kontakt z firmą dobry.. pieniądze zawsze na czas. 
22 października 2014 17:59 / 6 osobom podoba się ten post
A ja się chcę zapytać, bo zaobserwowałam, że często jest tak, że jak się zaloguje nowa forumowiczka to bardzo często zaczyna swój żywot" na forum od skarg na firmę, nie wiem dlaczego tak się dzieje, zamiast się najpierw przywitać, zapytać co słychać itp., to one od razu a ta firma to taka i taka.....
22 października 2014 18:22 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

A ja się chcę zapytać, bo zaobserwowałam, że często jest tak, że jak się zaloguje nowa forumowiczka to bardzo często zaczyna swój żywot" na forum od skarg na firmę, nie wiem dlaczego tak się dzieje, zamiast się najpierw przywitać, zapytać co słychać itp., to one od razu a ta firma to taka i taka.....

Normalnie mi z ust wyjełaś to co chciałam napisać ale nie miałam dziś za wiele czasu  ,sądzę że wiele z nas ma też takie odczucia . Uważam ,że najpierw -dzień dobry a potem problemy.
22 października 2014 18:36 / 12 osobom podoba się ten post
agamor

To moze napisze jak to bylo w moim wykonaniu.Wyniuchalam forum,troche przelecialam i chcialam uzyskac informacji na dany temat.Nie chcialam tu byc a tym bardziej udzielac sie ,myslalam ze to nie dla mnie,szkoda czasu i takie tam.Jak sie zalogowalam i weszlam jak do obory az mi wstyd do tej pory i jeszcze z rok bede czerwienic, zadalam pytanie ,ktoras z Was mi odpowiedziala.Zaczelam czytac ,dowiadywac sie bardzo duzo choc juz kilka lat pracuje.Bardzo mnie sie tu spodobalo,dzien i koniec dnia zaczynam od forum,chyba mysle ze to poczatki uzaleznienia.Mysle ze troche nakreslilam jak to wygladalo z mojej strony,wtedy nie bylo mi w glowie przedstawianie sie itp.Jedna inf i uciekam.Niestety )))) jestem tu nadal a po 1,5 miesiaca nie bede sie juz przedstawiac wszak to nie AA 
22 października 2014 21:54 / 4 osobom podoba się ten post
alojka

A jak pogania ta szefowa ? o matuchno ! przysięgam , że już przy kompie nie będę jadła ani kawy pić nie będę , bo jak mi tu jakieś BHP wpadnie tooooo!!!!!!..-:)))))
22 października 2014 22:02 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A jak pogania ta szefowa ? o matuchno ! przysięgam , że już przy kompie nie będę jadła ani kawy pić nie będę , bo jak mi tu jakieś BHP wpadnie tooooo!!!!!!..-:)))))

Wirtualnie Basieńko,no jakby inaczej? Ja już kilka razy pejczem dostałam po plecach jak na forum siedziałam zamiast z pdp tv oglądać,a Ty nie?
22 października 2014 22:18 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Wirtualnie Basieńko,no jakby inaczej? Ja już kilka razy pejczem dostałam po plecach jak na forum siedziałam zamiast z pdp tv oglądać,a Ty nie?

i co nie oddałaś?
hihi
17 listopada 2014 15:28 / 1 osobie podoba się ten post
Dziś do mnie dzwonili z tej firmy i chociaż zrobili na mnie świetne wrażenie - bardzo dokładnie sprawdzono mój język i pani powiedziała mi, gdzie mam zaległości, do tego bardzo szybko znaleźli dla mnie bardzo fajną stellę i za fajne pieniążki. Niby wszystko w porządku, ale jak czytam te wasze komentarze, to się trochę boję. Może ktoś, kto już jeździł z tą firmą napisze coś na jej temat. Z góry będe wdzięczna. Pozdrawiam wszystkich na forum :)
17 listopada 2014 16:11
agnes-zlotow

Dziś do mnie dzwonili z tej firmy i chociaż zrobili na mnie świetne wrażenie - bardzo dokładnie sprawdzono mój język i pani powiedziała mi, gdzie mam zaległości, do tego bardzo szybko znaleźli dla mnie bardzo fajną stellę i za fajne pieniążki. Niby wszystko w porządku, ale jak czytam te wasze komentarze, to się trochę boję. Może ktoś, kto już jeździł z tą firmą napisze coś na jej temat. Z góry będe wdzięczna. Pozdrawiam wszystkich na forum :)

Ja byłam raz. Mam swoje stałe miejsce i pojechałam w międzyczasie. Dostałam dobre pieniądze. Dokumenty dostałam przed czasem mogłam się ze wszystkim zapoznać. Z kasą nie było problemu zawsze w terminie. Musisz pochylić się nad stanem pacjenta i dokładnie wiedzieć czy takiego pacjenta własnie chcesz.   Sprawdź też miejsce do którego jedziesz... miasto to czy wieś... zalezy co kto lubi... no i pauzy...PC24 poleciła mi kolezanka która z nimi jeździ i ona tez jest zadwolona. Ale jak każda firma ma zwolenników i przeciwników. 
17 listopada 2014 16:18 / 2 osobom podoba się ten post
agnes-zlotow

Wpis dodany  z tego samego numeru IP co konto firmy PrivateCare24.

17 listopada 2014 16:24
Bożenka

Ja byłam raz. Mam swoje stałe miejsce i pojechałam w międzyczasie. Dostałam dobre pieniądze. Dokumenty dostałam przed czasem mogłam się ze wszystkim zapoznać. Z kasą nie było problemu zawsze w terminie. Musisz pochylić się nad stanem pacjenta i dokładnie wiedzieć czy takiego pacjenta własnie chcesz.   Sprawdź też miejsce do którego jedziesz... miasto to czy wieś... zalezy co kto lubi... no i pauzy...PC24 poleciła mi kolezanka która z nimi jeździ i ona tez jest zadwolona. Ale jak każda firma ma zwolenników i przeciwników. 

No właśnie, gdyby nie znajoma, która mi tą firmę poleciła, nigdy w życiu bym się na nią nie zdecydowała ,bo opinie w necie ma w przewadze tak źle,że strach aplikować. W każdym razie (póki co) jestem zadowolona . Na początku wszystko było zbyt piękne,ale okazało się prawdą.