tez spodobala mi sie ta firma!!ale co z czasem kiedy nie pracuje? ,, np 2 miesiace na sztelli , 2 miesiace w Polsce, to jak jest placone za te 2 miesiace w Polsce?,
tez spodobala mi sie ta firma!!ale co z czasem kiedy nie pracuje? ,, np 2 miesiace na sztelli , 2 miesiace w Polsce, to jak jest placone za te 2 miesiace w Polsce?,
Tobie Zofija akurat wierzę i zapamietam tę firmę,bo to co przezyła Agama to...horror był,a przeciez przed nią była Lili i informowała o wszystkim firmę, czy cos pomyliłam może?
Odprowadzane są składki od 200 zł brutto,czyli dla opiekunki jakieś 150 zł?
Czy czytałaś aby regulamin? Moderator
strasznie, duzo , doslownie STRASZNIE . Myslalam ze conajmniej z 500zl,, ale mimo to firma wydaje sie na poziomie, moze uda sie wynegocjowac troche,, lepsze skladki
Robiłam zlecenie dla tej firmy i nie mam większych zastrzeżeń ... Przy tym szczerze mówiąc nie godzę się na wszystkie zlecenia - większość odrzucam ... Nie mam żadnych powiązań medycznych, wiele nie umiem, więc przyjmuję tylko takie przypadki, z którymi sobie poradzę i to dotyczy wszystkich firm, z którymi współpracowałam. Bardzo dokładnie wypytuję się o stan podopiecznego i jeżeli możliwe to kontaktuję się z opiekunką, która tam jest lub była. Tu sama dbam o swoje sprawy, a w moim CV bardzo dokładnie opisuję jakie mam doświadczenie i albo wyślą mnie jako damę do towarzystwa albo zgodnie z tym co się już naumiałam. Nie ryzykuję...))))
Zachowam sobie Twojego posta jako instrukcję na wszelkie następne zlecenia.
Ja nie robie tego tylko dla siebie, ale też mając na uwadze dobro ewentualnych podopiecznych - znam moje dobre strony, ale też wiem do czego się nie nadaję i czego na pewno nie podejmę się bez przynajmniej dobowego instruktażu przy pacjencie ...czyli w praktyce.))))
Rozmawialam z pania z agencji dwa dni temu i powiedziala mi , ze przedzial zarobków to od 800 do 1000euro. Nie wspomniala o zadnych kwotach powyzej
Mam zupełnie inne doświadczenia jeżeli chodzi o płatności.
Nic o Tobie nie mozna się z profilu dowiedziec,ale kiedy ja nawiazałam kontakt z tą agencja,to stawka była od razu powyżej podanych przez Ciebie ''widełkach''
Melduje,ze wypłatę otrzymałam z tygodniowym opóźnieniem-widocznie jak juz nie pracujesz to możesz poczekać:(