Mnóstwo tu ciekawych opinii.
Szkoda, że nie o Privat Care :(((((((((
Mnóstwo tu ciekawych opinii.
Szkoda, że nie o Privat Care :(((((((((
trzeba sciagnac inne wpisy tutaj zeby nie bylo szukac po innych topicach-.
Modziuuu Modziuuu pracujaca niedziela :)))
trzeba sciagnac inne wpisy tutaj zeby nie bylo szukac po innych topicach-.
Modziuuu Modziuuu pracujaca niedziela :)))
Po to ludzie mają nerwy, żeby je okazywać.
Tak, masz rację z tym, że PC24 z Torunia jest w likwidacji.
Ale Twoja znajoma zapomniała dodać, że otrzymała nową umowę do podpisania z Private Care24 Professional, która została utworzona w miejsce tej likwidowanej.
Czyli zmieniono NIP, Regon, nieco nazwę i nie wiem co jeszcze. Dla opiekunek wyjeżdżających z tą firmą i dla klientów nie ma to żadnego znaczenia i jest niezauważalne.
W odniesieniu do powyższej opinii o firmie Private Care 24 chciałam przedstawić inną perspektywę odnośnie warunków współpracy i transparencji informacji. W tym miejscu znajduje się treśc reklamowa, która usunąłem - moderator Ponadto oferty i kwoty są jasno przedstawiane i tylko po akceptacji kandydata bądź kandydatki przeprowadzana jest dalsza procedura. Uzgodnione kwoty osoby współpracujące z nami otrzymują zgodnie z umową, chyba że opiekunka bądź opiekun naruszą warunki umowy poprzez przykładowo spożywanie alkoholu bądź zaniedbywanie obowiązków.
Właśnie wróciłam z wyjazdu z Private Care i powiem tak, może faktycznie nikt do mnie specjalnie nie dzwonił i nie pytał, jak się czuję. Ale pani którą się opiekowałam wielokrotnie informowała i opiniowała. Ponieważ wszystko przebiegało normalnie i nie było większych zgrzytów, nie musiałam kontaktować się też z firmą. No może raz mi się zdarzyło, ale to był przypadek i wtedy byłam zupełnie normalnie poinstruowana. Facet z obsługi też powiedział, że jeśli sobie tego życzę, to że oddzwoni. Ale powiedziałam, że jak coś się będzie działo, to sama dam znać. Ogólne wrażenia dobre. No, żałuję tylko, że ta babka - u której pracowałam - nie mogła zapłacić więcej. Wynegocjowałam 1150 euro na rękę, a mój niemiecki jest na jakimś słabo komunikatywnym poziomie. Teraz wiem, że zarządam od nich trochę więcej, bo po 2 msc nabrałam wprawy i mówię o wiele lepiej. Poza tym babka była dementywna i ogólnie mam większe doświadczenie. Wcześniej wyjechałam z Care Work, ale ich stawki to śmiech na sali. Także polecam firmę, bo faktycznie - nie musiałam nic załatwiać, kobietka z Torunia wszystko załatwiła za mnie, bilet, papiery itd. Moim zdaniem, warto z nimi spróbować. No ja się na lato wybieram. Najlepiej gdzieś w tereny zachodnich niemiec
Moderator
Private Care 24 zmieniło nazwę na Professional z przodu. jeśli któraś z Pań ma umowę na rok tak jak miałam to ja (kilka dni temu przed kolejnym wyjazdem z inną agencją złożyłam wymówienie) na rok może nie otrzymać później świadczeń socjalnych.. Nie orientuję się teraz ile dokładnie trzeba mieć przepracowanych miesięcy żeby kuroniówkę dostać itd ale to tak jakby zatrudnienie w zupełnie nowej firmie i czas pracy jest od momentu podpisania nowej umowy..
Kryptoreklama. Konto założone w celu zdeprecjonowania kilku firm i zachwalania jednej. Moderator
A ja mam pytanie do osob, ktore pracowaly z Private Care 24: czy istnieje możliwość wynegocjować wyższą pensję niż 1150 euro? Niech mi ktoś proszę odpowie! Przeszłam pozytywnie rekrutację, test z niemieckiego też nie wypadł najgorzej, ale zastanawiam się, czy stawka, jaką mi zaproponowana jest raczej OK czy raczej średnio?
Kryptoreklama. Konto założone w celu zdeprecjonowania kilku firm i zachwalania jednej. Moderator