Mądra dziewczynka :-)
Mądra dziewczynka :-)
:eureka:
Ustroń.od 14.10 do 04.11.
No i rozbawiłaś mnie przed snem .Kuruj się i wypoczywaj , nigdy nie byłam,ale ponoć jest fajnie,przyjaciółka była z mężem w ubiegłym roku....i pogody jeszcze życzę :buziaki2:
Alaska:)Z mężem???A kto to drzzewo do lasu zabiera???hi hi hi.Może się razem wybierzemy kiedyś?:)Same:)
W takim towarzystwie, to ja też chcę pojechać.
Ustroń.od 14.10 do 04.11.
Alaska:)Z mężem???A kto to drzzewo do lasu zabiera???hi hi hi.Może się razem wybierzemy kiedyś?:)Same:)
W takim towarzystwie, to ja też chcę pojechać.
No,z mężem ,razem se składali ,razem se pojechali ( Krynica ) ale średnią wieku na turnusie ładnie podnieśli :-)
Z moim mężem to tydzień może bym i wytrzymała w tym sanatorium.Ale z obcym mężem czemu nie.?
Aaa," krzakoterapia" Ci się marzy, ale tam takich względnych w latach i urodzie,to tyle ,co kot napłakał,a jaka konkurencja....toż ,te harpie są zdolne oczy wydrapać ( statystycznie żyjemy dłużej niż meny) ,no, naopowiadali trochę o tej kuracji Ci moi przyjaciele :hihi:
Aaa," krzakoterapia" Ci się marzy, ale tam takich względnych w latach i urodzie,to tyle ,co kot napłakał,a jaka konkurencja....toż ,te harpie są zdolne oczy wydrapać ( statystycznie żyjemy dłużej niż meny) ,no, naopowiadali trochę o tej kuracji Ci moi przyjaciele :hihi:
Dzięki Kobietki.teraz mam dylemat, do jutra z tym się przespię- jechac albo zrezygnowac?
Jechac!!! :radosc1: Se odpoczniesz i sie zregenerujesz to ci dobrze zrobi. Tyla czasu trza pracowac jak masz juz termin to bym nie rezygnowala. Nalezy ci sie wolne i odpoczynek :aniolki: